Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
Img

Sprístupnili sme zmenu NS .cz a .eu

Po .SK doménach môžete cez WebAdmin upravovať NS aj pre domény .CZ a .EU. Pred každou zmenou sa však uistite, že ste adresu serverov zadali v správnom tvare. Ak si nie ste istí, obráťte sa na helpdesk. Radi vám s tým pomôžeme.

Img

Google kupóny platia len do konca septembra

Kupónom s kreditom na Google Adwords, ktoré máte od nás ako bonus, čoskoro vyprší platnosť. Ak ste svoj kupón ešte nevyužili a chcete skúsiť PPC reklamu, je najvyšší čas. WebAdmin > Bonusy Klik...

Img

Vybavili sme vám 25% zľavu na MEXPO

Hľadáte inšpiráciu pre svoj biznis? Skúste Mexpo. Druhý ročník manažérskej konferencie je preplnený trendovými témami a krutými spíkrami. Jedným z nich bude aj Michal Truban. Prezradí, ako hacknúť samého seba a ťažiť zo svojich slabých stránok. Pre využitie zľavy zadajte pri objednávke kód WEBSUP12.

Img

Bonus GetQuantify majú už aj noví klienti

Podarilo sa nám získať ďalšie zľavové kupóny na task manžér GetQuantify. Odteraz je tento bonus pre každého. Vymakaný soft je optimalizovaný pre GTD aj pre prácu v tímoch – úlohy môžete zdieľať i delegovať ostatným. Doživotnú 25% zľavu si aktivujete cez WebAdmin.

 

HELPDESK RADÍ

Img

Problémy s odosielaním v Thunderbirde vyrieši zmena portu

V poslednom čase evidujeme pomerne veľký počet klientov, ktorí majú problém s odosielaním správ v Thunderbirde. Ak sa s tým stretnete aj vy, zmeňte si číslo portu na odosielanie pošty na 587. Nástroje > Nastavenie účtov > Server pre odosielanie pošty (SMTP).

 

VTIP MESIACA

Meme
 

DA BEST

V novej rubrike budeme upozorňovať na zaujímavé web stránky hostované na našich serveroch. Nebudú to notoricky známe weby, skôr menšie projekty so zaujímavým hodnotným obsahom. Ak nejaký taký poznáte, dajte nám vedieť na marketing@websupport.sk.

Meme

áno! Online magazín

Za projektom imidžového magazínu stojí partia nadšencov. Namiesto veľkého rozpočtu majú obrovskú chuť ponúknuť alternatívu k mainstreamovej tlači. Kvalitnými článkami si získali stabilnú skupinu čitateľov, ktorí si vychutnávajú každé nové číslo.

» anomagazin.sk

 

NOVINKY NA WEBSUPPORT BLOGU

6 trikov ako preľstiť WebMatch

Hra na počesť dosiahnutia 50 000 domén bola pôvodne plánovaná ako postrehová záležitosť. Keďže sme však medzi geekmi, netrvalo dlho a stal sa z nej súboj dôvtipu a kóderských zručností. Tu je výber najlepších trikov, s ktorými ste dosiahli inak nereálne čísla. Čítať ďalej

FTP je pasé, prejdite na RSYNC

Zastaralý protokol FTP je dodnes najvyužívanejší spôsob prenosu súborov alebo celých projektov na naše webservery. Tie však podporujú aj výrazne efektívnejší protokol RSYNC, ktorý prenáša iba zmenené súbory a podporuje kompresiu. Pripravili sme pre vás screencast, v ktorom sa RSYNC naučíte využívať. Čítať ďalej

 

ČO NOVÉHO NA WEBE?

Google rozšíril mapy o Business Photos. Je to podobné ako StreetView, akurát si pozeráte interiér firiem. Keď to bude dostupné aj pre Slovensko, hneď si takto nahráme aj náš interiér.
Americký komik Jimmy Kimmel si perfektne vystrelil zo spoločnosti, ktorá to občas s nadšením pre Apple novinky preháňa. Ľuďom na ulici ukazoval iPhone 4 a vydával ho za iPhone 5. Reakcie hovoria za veľa.
Oracle podniká ďalšie a ďalšie kroky k zastaveniu vývoja MySQL. Deje sa to prakticky od roku 2010, kedy Oracle kúpil Sun Microsystems, ale v poslednej dobe je to výraznejšie. Otáľanie s novou verziou je len špička ľadovca. Či to MySQL ustojí ukáže čas.
Považovali ste za najväčšieho gigant v online nakupovaní Amazon? Čínsky internetový gignat Alibaba ho strčí do vrecka. Tento rok očakáva väčšie tržby ako Amazon a E-bay dokopy.
Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.