Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
Máme už domén, vy môžete mať iPad!
Nedávno sme zaregistrovali 50 000 domén. Je to veľká vec, také množstvo domén neregistruje žiadny iný hosting na Slovensku. Oslávte to s nami, zahrajte si WebMatch! Pre najlepšieho hráča máme iPad a 100 ďalších hráčov získa 50% zľavu na nový hosting. Hrať!
Img

Nechcené predfaktúry môžete zmazať vo WebAdmine

Ku každej predfaktúre vo WebAdmine sme pridali tlačidlo Zmazať. Využijete ho najmä vtedy, keď viete, že objednanú službu alebo doménu neplánujete ďalej prevádzkovať. Vyhnete sa tým nechceným upomienkam a komunikácii s helpdeskom.

Img

Nový server zrýchli e-maily

E-mailové kontá sme presunuli na nový dovecot IMAP/POP3 server. Ten zvláda niektoré operácie (napr. prehľadávanie správ, indexovanie pošty...) omnoho efektívnejšie ako doterajšie riešenie Courier-IMAP. Pre vás to znamená spoľahlivejšie fungovanie e-mailov a ich zrýchlenie.

Img

Aktualizovali sme Adminer na verziu 3.5.0

Čoraz populárnejší databázový klient vyšiel v novej verzii. Operatívne sme ju nasadili aj na našich serveroch. Nájdete ju na adminer.websupport.sk. O výhodách používania Adminera oproti phpMyAdmin si môžete prečítať blog post.

Img

Okrem Linuxu zvládame aj pádlovanie

Aj keď sme geekovia, dokážeme sa vypnúť k fyzickému výkonu. Po roku sme si opäť zorganizovali firemný splav. Za dva dni sme sa po Malom Dunaji prepádlovali z Tomášova do parku Madarász pri Blahovej. Na počesť šťastného návratu sme nakódili funkciu kanoista().

 

HELPDESK RADÍ

Img

Presun služby na iného používateľa? V pohode

WebAdmin umožňuje ktorúkoľvek doménu alebo službu presunúť pod správu iného užívateľa. Táto funkcia sa nachádza v záložke Nastavenia, pod tlačidlom Zmena vlastníka služieb. Vyberiete požadovanú službu, zadáte login užívateľa, na ktorého chcete službu presunúť a odošlete. Nový vlastník musí vašu žiadosť odsúhlasiť. Pozor! Po zmene strácate na službu akýkoľvek dosah. Detailný návod nájdete na našej wiki.

 

VTIP MESIACA

Meme
 

NOVINKY NA WEBSUPPORT BLOGU

Viete, kto sa na párty najviac odviazal?

PartySmasher je aplikácia, ktorá zaznamenáva, koľko ste toho na párty vypili. Na zmeranie síl s ostatnými, stačí mobil s internetom. Štatistiky zobrazuje v reálnom čase na špeciálnej URL, premietanej na plátne. Kto by si pomyslel, že taká jednoduchá vec dokáže párty tak boostnuť!? Čítať ďalej

Nový live chat vie, s kým chcete hovoriť

Od svojho spustenia sa live chat teší veľkej popularite. Dnes je to náš hlavný komunikačný kanál, cez ktorý na helpdesk prichádza až 40 % všetkých otázok. Pred niekoľkými dňami sme osvedčený chatovací systém vymenili za nový. Prečo? Čítať ďalej

 

ČO NOVÉHO NA WEBE?

Po internete koluje ďalší mega zaujímavý redizajn. Tentoraz ide o Wikipediu. Návrh litovského grafického štúdia svojou komplexnosťou i kvalitou vyráža dych. Keby sa Wikipedia inšpirovala, bol by to riadny upgrade.
Hotmail skončil. Internetovému veteránovi sa v posledných rokoch príliš nedarilo. Neuspel ako súčasť MSN, ani pod Windows Live. Microsoft ho nahradil novou službou Outlook.com. Je to dramatický posun vpred – a nielen kvôli štýlu Metro.
Majitelia Kindlov pozor! Amazon sa vytasil s pluginom pre Chrome, ktorý dokáže odoslať akýkoľvek článok, blog-post, alebo iný webový obsah do obľúbenej čítačky e-bookov. Na rozšíreniach pre Firefox a Safari sa už pracuje.
SimCity, legenda strategických hier chystá veľký comeback. Aj keď je nová verzia ohlásená až na začiatok roku 2013, v poslednom čase o nej veľa počuť. Už aj preto, že pred niekoľkými dňami umožnili vývojári regnúť sa do neverejného beta testovania.
Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.