.
Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
hackathon websupport.sk

3. WS Hackathon

Skoro do roka a do dňa sme si usporiadali tretí WebSupport hackathon. Dva dni bez prestávky sme v tímoch pracovali na projektíkoch, pre ktoré sme si nikdy nenašli dosť času. Hackathon rozhodne odporúčame do každej firmy, kľudne sa inšpirujte naším reportom.

 

Tréningové zásady pre zvýšenie produktivity

Zvýšte vlastnú produktivitu a sledujte progres. Mišo Truban sa vo svojom najnovšom blogposte zo série "BIZSPORT" venuje tréningovým zásadám, ktoré sú rovnako dôležité, ako samotný biznis plán.

 

Aktualizovali sme Knowledge Base

V rámci hackathonu sme úspešne zrealizovali projekt aktualizácie a presunu našej wiki pod jednu doménu support.websupport.sk. Novinkou je lepšia integrácia s naším helpdeskovým systémom, vzhľad a nové fórum, kde môžete voľne zdieľať vaše poznatky s ostatnými užívateľmi.

 

Zapájame komponenty nového hardwaru

Postupne zapájame komponenty nového hardvéru. V súčasnosti prebieha integrácia jednotlivých súčastí. Všetky väčšie celky (servery, storage a switche) sú prepojené 2x10Gbit ethernetom.

 

Hľadáme ďalšie posily do Websupportu

Hľadáme zdatného helpdesk admina, ktorý je pripravený prekonávať očakávania našich klientov. Zároveň hľadáme aj šikovného marketéra s láskou a zanietením pre start-up projekty.

 

HELPDESK RADÍ

František Droják

Efektívne na MySQL databázy, časť prvá

Na admin oddelení sa často stretávame s rôznymi problémami našich zákazníkov, ktoré sú nie vždy chybou na strane samotného servera a hostingu ako takého. Preto sme sa rozhodli písať seriál o rôznych tipoch, ktoré by vám mali pomôcť pochopiť a odstrániť niektoré problémy so stránkami. Prečítajte si na našom blogu.

 

VTIP MESIACA OD LULKY

Zapnite si zobrazovanie obrázkov, už len kvôli tomuto mega gifu.
 

DA BEST

Na tomto mieste upozorňujeme na zaujímavé web stránky hostované na našich serveroch. Ide hlavne o projekty so zaujímavým a hodnotným obsahom. Ak nejaký taký poznáte, dajte nám vedieť na marketing@websupport.sk.

www.fellows.sk

FELLOWS.sk - E-shop so streetovým oblečením pre mladých ľudí

Značka Fellows je tu od roku 2010 a za necelé 3 roky sa vyformovala na životaschopnú lifestylovú značku. Prostredníctvom svojej webovej stránky oslovovuje nielen streetovým oblečením pre mladých ľudí, ale aj organizovaním rôznych akcií. Pozrite si ich web » fellows.sk

Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.