.
Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
monitoring websupport.sk

Plníme sľuby: Nová architektúra

Naše sľuby o návrate k top kvalite myslíme naozaj vážne a aktuálne to potvrdzujeme zmenou architektúry. Pred pár dňami sme podpísali zmluvy s hlavnými dodávateľmi nového hardvéru. Novú platformu postavíme na diskovom poli FAS 3250 od NetAppu s čistou kapacitou 60 TB tierovaného storage.

 

Stali sme sa top registrátorom .eu domén

Tento mesiac sme spustili úspešnú akciu na .eu domény za fajné 1€. Vďaka vám sme sa aktuálne stali top registrátorom .eu domén na Slovensku. Naviac sme sa dostali aj do celosvetovej top 100. Ďakujeme!

 

Máme nový event kalendár

Spustili sme pre vás nový online kalendár. Budeme vás v ňom informovať o tých najzaujímavejších akciách, konferenciách, prednáškach a campoch. Klikajte na akcie.websupport.sk a pridávajte si akcie priamo do vášho osobného kalendára.

 

HELPDESK RADÍ

Peter Slovák

Používanie vlastného mailového servera

Pokiaľ pre prijímanie e-mailov používate vlastný mailový server (tzn. MX záznamy smerujú mimo našich mailových serverov), uistite sa, že máte vo webadmine vypnuté prijímanie pošty našimi mailovými servermi. Podrobný postup ako na to nájdete na našej wiki.

 

VTIP MESIACA OD LULKY

Zapnite si zobrazovanie obrázkov, už len kvôli tomuto mega gifu.
 

DA BEST

Na tomto mieste upozorňujeme na zaujímavé web stránky hostované na našich serveroch. Ide hlavne o projekty so zaujímavým a hodnotným obsahom. Ak nejaký taký poznáte, dajte nám vedieť na marketing@websupport.sk.

www.bedrooms.sk

BEDROOMS.sk - Prehľadný vyhľadávač prenájmov bytov na mape

Hľadáte podnájom v našom hlavnom meste? Bedrooms je prvý prehľadný vyhľadávač podnájmov na mape, s nepriechodnými izbami a jednotnými cenami energií. Aktuálne mapuje len Bratislavu, avšak ďalšie mestá by mali postupne pribúdať. Pozrite sa na » bedrooms.sk

Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.