.
Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
monitoring websupport.sk

Odporučíte CZ country manažéra alebo admina?

Napriek tomu, že sme sa od nového roku rozšírili o 8 nových ľudí, stále nemáme dosť. Ak by ste mali pre nás tip na country manažéra pre Českú republiku alebo systémového administrátora, budeme vďační. Najlepšie bude, ak im prepošlete linky na inzeráty a prihovoríte sa za nás. Prípadne nám pošlite svoj tip na marketing@websupport.sk a ak bude dobrý, hosting vás neminie.

 

Nástroje pre jednoduchú tvorbu webov

Dlhodobo podporujeme “párklikovú” inštaláciu najobľúbenejších CMS systémov.. Vďaka nim si viete na hostingu za pár minút rozbehať vlastný web a ďalej s ním pracovať. Na svete je obrovské množstvo CMS systémov a každý sa hodí na niečo iné. Je v tom skrátka chaos, preto sme pripravili stručný prehľad tých najzaujímavejších. Prečítajte si viac na našom blogu.

 

Sme hrdým partnerom TEDx Bratislava

5. júla sa v Bratislave už po tretíkrát uskutoční lokálna verzia celosvetovo známej konferencie TED. Ide o super akciu plnú myšlienok hodných šírenia a sme hrdí, že už po 3.krát patríme medzi partnerov. Registrácia sa už začala, tak neváhajte, lebo lístky sa rýchlo míňajú. Vidíme sa tam.

 

Agilné metódy v selfmanažmente

Šéf helpdesku toho musí stíhať viac než dosť a nie je priestor na zlý timemanažment. Náš Maťo má našťastie v procesoch poriadok, a tak všetko pekne stíha. Na blog spísal svojich 5 základných pravidiel pre efektívnu prácu. Nájdete ich na našom blogu. Pokojne k nim pridajte aj vaše tipy.

 

HELPDESK RADÍ

Peter Slovák

Používajte vždy najaktuálnejšiu verziu online mailového klienta

Ak pre prácu s e-mailami od nás chcete využívať online klienta, odporúčame používať adresu mail-latest.websupport.sk. Tam nájdete vždy najaktuálnejšiu verziu zbavenú chýb a plnú nových “vychytávok”.

 

VTIP MESIACA OD LULKY

Zapnite si zobrazovanie obrázkov, už len kvôli tomuto mega gifu.
 

DA BEST

Na tomto mieste upozorňujeme na zaujímavé web stránky hostované na našich serveroch. Ide hlavne o projekty so zaujímavým a hodnotným obsahom. Ak nejaký taký poznáte, dajte nám vedieť na marketing@websupport.sk.

doba.sk

DOBA.sk - všetky zaujímavosti internetu

Čokoľvek zaujímavé sa objaví na internete, nájdete s najväčšou pravdepodobnosťou aj na doba.sk. Autori sa sústreďujú hlavne na novinky z oblasti hudby, dizajnu a fotografie. Túto stránku sa oplatí checknúť každý deň.

Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.