.
Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
Heatmapa websupport.sk

Viete, ako sa správajú zákazníci na vašom webe?

Ak je web vaším predajným nástrojom, určite nechcete svojim návštevníkom komplikovať nákupnú cestu. Jedným zo spôsobov, ako odhaliť možné prekážky, je sledovanie správania návštevníkov webu pomocou trackovacích programov. Prečítajte si naše skúsenosti s nimi.

 

Ochráňte svoj web s 10% zľavou

Do WebAdminu sme získali nový bonus, ktorý vám pomôže ochrániť web pred hackermi, spamermi a ďalšími online nástrahami. Službu Ochranawebu od nás získate s 10% zľavou na celú dobu používania produktu. Bonus nájdete vo WebAdmine, v sekcii Bonusy .

 

Sme partnerom WordCamp Slovensko 2013

Aj vďaka párklikovej inštalácii sa považujeme za WordPress friendly hosting. Aj preto sme sa rozhodli podporiť neformálne stretnutie WordPress komunity, ktoré sa uskutoční 20. 4. 2013 v budove FIIT STU Bratislava. Ak sa chcete dozvedieť o WordPresse viac, registrujte sa na 2013.slovakia.wordcamp.org.

 

Pracujeme na dosiahnutí top kvality

Neustále zlepšujeme kvalitu našich služieb a produktov. Naším cieľom je opätovne dosiahnuť top kvalitu, na ktorú ste si u nás zvykli. Prečítajte si blogpost, v ktorom sme opísali cestu, akou sa k nej dostaneme. Držte nám palce.

 

HELPDESK RADÍ

Dušan Matejka

Po aktualizácii WordPressu prejdite na PHP 5.3

Aktuálna verzia redakčného systému WordPress si nerozumie úplne najlepšie s PHP vo verzii 5.2. Najjednoduchším riešením je si vo WebAdmine aktivovať spracovanie .php súborov verziou 5.3 miesto 5.2. Jednoduchý návod nájdete v našej wiki.

 

VTIP MESIACA OD LULKY

Zapnite si zobrazovanie obrázkov, už len kvôli tomuto mega gifu.
 

DA BEST

Na tomto mieste upozorňujeme na zaujímavé web stránky hostované na našich serveroch. Ide hlavne o projekty so zaujímavým a hodnotným obsahom. Ak nejaký taký poznáte, dajte nám vedieť na marketing@websupport.sk.

cineville.sk

Cineville - váš sprievodca kvalitným filmom

Tento komunitný filmový portál ponúka milovníkom kvalitného filmu len to najlepšie zo svetovej kinematografie. Má ambíciu stať sa miestom pre výmenu zážitkov z filmov i odporúčaní na výborné filmy. Pozrite sa na » cineville.sk

Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.