.
Prečítajte si viac noviniek z WebSupportu. O voľných pozíciach, dokončení migrácie, verziovaní aj zmene v AdWords kupónoch. Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
Pirates of Mlynska Valley

Hľadajú sa posily do WebSupportu

Napriek kríze, zmenám v Zákonníku práce či globálnemu otepľovaniu stále rastieme a momentálne u nás prebieha nábor asi na každú možnú pozíciu. Hľadáme helpdeskárov, developerov, adminov a aj CZ country manažéra. Ak poznáte vhodných kandidátov, dajte im vedieť o našej ponuke, potešíme sa!

 

Zmigrovali sme do nového datacentra

1. februára dokončili naši admini náročnú migráciu hostingov a VPS do nového datacentra Perpetuus. Pozrite si videotrofej, ktorú si priniesli z datacentra tesne po ukončení migrácie. Tie svetlá! Ten zvuk!.

 

3 dôvody, prečo začať s verziovaním

Podľa šéfa nášho developerského oddelenia by mal každý dobrý programátor vedieť verziovať. Keďže to však v realite úplne neplatí, rozhodol sa spísať 3 hlavné dôvody do blogpostu. Naviac pridal aj popis verziovania u nás. Prečítajte si viac na našom blogu.

 

Nové Google AdWords kupóny s hodnotou 75€

Pre všetkých klientov sú odteraz dostupné nové propagačné kupóny pre Google AdWord s vyššou hodnotou. Namiesto doterajších 60€ sa ich hodnota zvýšila na 75€. Nájdete ich vo WebAdmine, v sekcii Bonusy. Naďalej však platí, že kredit sa pripočíta do piatich dní od minutia prvých 25€. Viac informácií získate vo WS wiki.

 

HELPDESK RADÍ

Denisa Holubová

Zmeňte si údaje na predfaktúre

Nejde síce o novú vychytávku, ale patrí k veľmi užitočným. Radi by sme vás preto znova upozornili na možnosť zmeny údajov v rámci predfaktúry, ktorá je vystavená automaticky po dokončení objednávky. Z údajov v nej sa po zaplatení vygeneruje faktúra. Návod nájdete aj na našej wiki.

 

VTIP MESIACA OD LULKY

Zapnite si zobrazovanie obrázkov, už len kvôli tomuto mega gifu.
 

DA BEST

Na tomto mieste upozorňujeme na zaujímavé web stránky hostované na našich serveroch. Ide hlavne o projekty so zaujímavým a hodnotným obsahom. Ak nejaký taký poznáte, dajte nám vedieť na marketing@websupport.sk.

odkazprestarostu.sk

ODKAZPRESTAROSTU.sk - aj pár slov môže zmeniť svet za oknom k lepšiemu

Už viac ako rok pomáha tento portál upozorňovať na problémy občanov v ich okolí. Podnety sú komunikované priamo zodpovedným zamestnancom samospráv, a tak sa mnohé z nich darí úspešne vyriešiť. Pozrite sa na » odkazprestarostu.sk

Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.