.
Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
Zosumarizovali sme rok 2012

Aký bol rok 2012 vo WebSupporte?

V roku 2012 sa toho u nás udialo neuveriteľne veľa. To najdôležitejšie z každého oddelenia sme spísali do blogpostu a pridali sme aj plány do nového roku. Brutálne sa tešíme na všetko, čo nás čaká, prečítajte si viac.

 

Rozdali sme 256 výhier

Celkovo 5834 z vás sa zapojilo do našej vianočnej akcie, ktorou sme sa vám chceli poďakovať za rok 2012. Spoločne ste v nej otočili 20 191 medovníkov a objavili všetkých 256 výhier, vrátane iPhone 5. Výhercom ešte raz gratulujeme a pripomíname, že kódy na služby zdarma treba využiť do konca januára 2013.

 

Viete, ako vyzerá náš najnovší rack?

Nepretržite pridávame do serverovní nové železo, a preto sme sa rozhodli vám jeden z našich najnovších rackov podrobne popísať v blogposte. Prečítajte si, aké nové technológie sa nám doňho v rámci zvyšovania kvality podarilo integrovať.

 

HELPDESK RADÍ

Martin Bača

Importujte a exportujte si DNS záznamy sami

Do WebAdminu sme pre vás pridali možnosť importovania a exportovania DNS záznamov v BIND formáte. Túto featurku určite oceníte, keď vám pri migrácii domén ušetrí kopírovanie všetkých DNS parametrov. Nájdete ju v: správa domény>>DNS>>Export/Import

 

CHAT MESIACA Z HELPDESKU

Zapnite si zobrazovanie obrázkov, už len kvôli tomuto mega chatu.
 

DA BEST

Na tomto mieste upozorňujeme na zaujímavé web stránky hostované na našich serveroch. Ide hlavne o projekty so zaujímavým a hodnotným obsahom. Ak nejaký taký poznáte, dajte nám vedieť na marketing@websupport.sk.

sashe.sk - portál plný originalít

SASHE.sk - originality na slovenskom internete

sashe.sk je slovenský e-shop s originálnym autorským oblečením, šperkami, taškami a doplnkami od šikovných lokálnych autorov. Jedna z najprezeranejších slovenských internetových stránok vôbec. Pozrite sa na » sashe.sk

Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.