Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
Infografika o fanúšikoch WS

Pozrite si profil fanúšika WebSupportu

Vďaka dotazníku k WS Event #4 sme získali zaujímavé údaje o našich fanúšikoch. Tabuľky a grafy nás celkom nudia a preto sme sa rozhodli dáta zvizualizovať do schick infografiky.

 

Vítame medzi nami klientov SZM.com

Počas novembra začne migrácia viac ako 1200 platiacich klientov webhostingu SZM.com. Počet klientov WebSupportu tak narastie na viac ako 34 000. Je to pre nás veľký záväzok a kvalita je naša aktuálna top priorita.

 

Poznáte SSHFS? Zjednoduší vám deployment.

Na blog sme pridali krátky blogpost o tom, ako vďaka SSHFS možno elegantne na našich hostingoch využívať rôzne systémy pre správu revízií. Niektorým developerom to môže spríjemniť vývoj.

 
Vianočné prekvapenie

Chystáme pre vás vianočné prekvapenie

Chceme sa vám ním poďakovať za dôveru, potešiť vás a hlavne pobaviť. Nechceme zatiaľ nič prezrádzať, ale dátum odhalenia môžeme. Je to 6. december 2012. Tešte sa!
P.S. NEKLIKAJTE na tento link, ak si nechcete pokaziť prekvapenie.

 

Hľadáme šikovných Junior Adminov

Pri nábore developerov cez microsite developer.websupport.sk odmeňujeme ľudí za to, že nás odporučia developerom. Podobnú ponuku máme aj ohľadom Junior Adminov. Ak sa nám na základe vášho odporúčania prihlási šikovný Admin, darujeme vám unlimited hosting a cream.

 

ADMIN RADÍ

Admin radí

Potrebujete nemennú IP adresu pre hosting?

Potom si vo WebAdmine, v časti Služby>Konkrétny hosting>Správa>Web zapnite IP pinning. Štandardne je toto nastavenie vypnuté a váš hosting môže byť automaticky migrovaný medzi webservermi v prípade potreby (napr. kvôli rovnomernému rozloženiu záťaže medzi webservermi).

 

GIF MESIACA BY DEVEL TEAM

Zapnite si zobrazovanie obrázkov, už len kvôli tomuto mega gifu.
 

DA BEST

Na tomto mieste upozorňujeme na zaujímavé web stránky hostované na našich serveroch. Nie sú to notoricky známe weby, skôr projekty so zaujímavým, hodnotným obsahom. Ak nejaký taký poznáte, dajte nám vedieť na marketing@websupport.sk.

lekar.sk - portál plný hodnotení.

LEKAR.sk - celoslovenský prehľad lekárov

Hlavnou myšlienkou zaujímavého projektu lekar.sk je získavanie referencií lekárov od ich pacientov. Tie potom poslúžia ostatným pacientom ako pomôcka pri výbere lekára. Pozrite sa na » lekar.sk

Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Google+ WS Monitor Twitter Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.