Online verzia tohto newslettra | Archív
WebSupport.sk newsletter
Nech sa páči, vyskúšajte cream!
Neustále sa vám snažíme ulahodiť. Preto vám servírujeme program cream. Pripravili sme crème de la crème plný fajnových bonusov a výborných zliav.

Prví degustátori programu cream už ochutnali 70% zľavu na hosting, 2 bonusy a naviac 10 z nich má vstup na WS Event #4 istý.
Viac info!
WS Event #4

WS Event #4 odpálime 19.10.2012

V poradí štvrtý WS Event sa opäť uskutoční v našich priestoroch a očakávame mocnú výmenu nápadov. Okrem dvoch IT prednášok sme si pripravili aj prednášku pivného sládka spolu s riadenou degustáciou. Bude to mega.

Nové custom balíčky.

Neobmedzujte sa už databázami

Brutálne dlho a mrte intenzívne sme analyzovali obľúbenosť jednotlivých balíčkov hostingu na mieru. Výsledkom sú custom balíčky Easy, Standard a Premium s novými parametrami. Zvýšil sa priestor, upravil počet e-mail a hlavne počet databáz je odteraz neobmedzený.

Hľadá sa nový helpdeskár!

Pridaj sa k našej fanatickej podpore

Hľadáme nových hrdinov pre náš helpdesk, ktorí sa nezľaknú žiadneho tiketu a s nadhľadom vybavia každého klienta. Ak si to ty alebo máš takéhoto hrdinu vo svojom okolí napíš nám.

Nové propagačné kódy od Google

Nové propagačné kódy od Google

Od 1. októbra 2012 Google mierne upravil podmienky využitia propagačných kódov. Po novom získate kredit 60€ až po prvotnom preinvestovaní 20€. Všetky info nájdete aj vo svojom WebAdmine v sekcii bonusy.

Zlepšujeme e-mailové služby

Makáme na kvalite emailových služieb

Tento mesiac sme dokončili migráciu mailových serverov na IMAP/POP3 server Dovecot. Vďaka tomu sa nám podarilo znížiť záťaž emailových serverov. Taktiež pracujeme na zavedení OpenDKIM pre podpisovanie pošty, čo môže zlepšiť doručovania pošty napr. do Gmailu.

 

HELPDESK RADÍ

Marek Valašík

Predíďte problémom s certifikátmi pri mailoch

Náš Marek vám odporúča používať pri nastavení klienta adresy imap.websupport­.sk, pop3.websupport­.sk a smtp.websupport­.sk a nepoužívať adresy vašej domény v tvare imap.vasadomena­.sk, pop3.vasadomena­.sk a smtp.vasadomena­.sk. Úplne najlepšie je spolu s tým klienta nastaviť na SSL s portami pop3:995, imap:993, smtp:465 a zapnúť autentifikáciu heslom. Vyhnete sa tak hláškam o neplatnom certifikáte, či už na desktope, tablete alebo smartphone.

 

GIF MESIACA BY DEVEL TEAM

Zapnite si zobrazovanie obrázkov, už len kvôli tomuto mega gifu.
 

DA BEST

Minulý mesiac sme zaviedli rubriku, v ktorej upozorňujeme na zaujímavé web stránky hostované na našich serveroch. Nie sú to notoricky známe weby, skôr menšie projekty so zaujímavým, hodnotným obsahom. Ak nejaký taký poznáte, dajte nám vedieť na marketing@websupport.sk.

Outdoorfilmy.sk - portál plný dobrodružstiev.

OUTDOORFILMY.sk - to musíš zažiť

Juraj Lukáš založil projekt outdoorfilmy.sk kvôli ľuďom, ktorí rovnako ako on majú neutíchajúcu chuť objavovať. Keď nie na vlastnej koži, tak aspoň prostredníctvom filmovej kamery.
» outdoorfilmy.sk

Vas WebSupport team
helpdesk@websupport.sk
+421 2 20 60 80 80
Navštívte náš Facebook
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne. Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.