Prečítajte si viac info v newsletteri.
Websupport logo November 2016
Online verzia Archív
Čo sa podarilo za posledné 3 mesiace

Čo sa podarilo za posledné 3 mesiace

V uplynulom štvrťroku sme nasadili nové virtuálne servery, ktoré sú až 5 krát rýchlejšie, rozšírili sme zákaznícku podporu, zaznamenali ďalší pozitívny rast hodnotení Nicereply a inovatívna kampaň OverBot sa dostala do nominácie na cenu Prokop 2016. Ján Cifra hovorí o highlightoch posledných mesiacov.

Nová verzia vlastnej webstránky
vlastná webstránka

Nová verzia vlastnej webstránky

Šikovný nástroj na rýchlu a efektívnu tvorbu webstránok si osvojili developeri, dizajnéri, ale aj zákazníci, ktorí si môžu bez jediného riadku kódu vytvoriť svoj vlastný web. Aktuálne prešlo administračné rozhranie mnohými vylepšeniami. Veď posúďte sami.

Aký bol lisabonský WebSummit
blog

Aký bol lisabonský WebSummit

V novembri sme navštívili najväčšiu technologickú konferenciu na svete, WebSummit. Pocity, ktoré zažíva návštevník sa veľmi ťažko opisujú a sprostredkúvajú ľuďom, ktorí to nezažili na vlastnej koži. Napriek tomu sme náš týždňový pobyt v Lisabone zdokumentovali v blogposte.

Rady skúsených - Tomáš Sroka
video

Rady skúsených - Tomáš Sroka

Pozrite si pilotné video z našej série rozhovorov “Rady skúsených”. S Tomášom Srokom z Liftaga sa porozprával náš kamarát, Oliver Jakubík. Zistite, ako "drajvovať" biznis, na akých chybách sa dá poučiť a na čo by ste pri online podnikaní nemali zabúdať.

Akcia roka od Learn2Code
akcia

Akcia roka od Learn2Code

Všetky kurzy (...a že ich nie je málo) len za 199€? Páči sa nám, že chalani z Learn2Code stále prinášajú novinky, tvoria, natáčajú a neustále vzdelávajú. Pre našich zákazníkov dokonca vytvorili špeciálny kupón “ws_rebels”, ktorý Vám zabezpečí ďalšiu, 15% zľavu navyše.

ReactiveConf 2016
konferencia

ReactiveConf 2016

Koncom októbra sa uskutočnila v Bratislave svetová konferencia o vývoji webových a mobilných aplikácií, ReactiveConf 2016, na ktorej sme sa zúčastnili. Na ich stránke si môžete pozrieť záznam live streamu a kúpiť lístky na ReactiveConf 2017. My už máme naše miesta rezervované.

No comment :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.