Prečítajte si viac info v newsletteri.
November 2015
Online verzia Archív
Ušetrite si starosti a my Vás odmeníme

Ušetrite si starosti a my Vás odmeníme

Zaškrtnite pri objednávaní a predlžovaní služieb automatické predlžovanie a už nikdy sa Vám nestane, že služba expiruje. Navyše Vás pri každom predĺžení odmeníme 5% z hodnoty Vašej služby. Môžnosť predlžovania môžete kedykoľvek vypnúť v správe služieb.

Kompletný prehľad histórie WS tričiek
história

Kompletný prehľad histórie WS tričiek

Pripravili sme pre Vás “skoro” kompletný prehľad všetkých WS tričiek. Dalo nám veľkú námahu vybrať z archívu také, ktoré sú ešte stále reprezentatívne. Ku každému sa viažu konkrétne zážitky našim zamestnancov a veríme, že aj Vás, našich klientov a fanúšikov. Pozrite si fotky na našom blogu.

Čo by ste spravili, ak by ste mali miliardu eur?
budúcnosť

Čo by ste spravili, ak by ste mali miliardu eur?

Slovensko od roku 2007 minulo na informatizáciu 900 miliónov eur. Úradníkom však stále robíme poštára a veľa sa nezmenilo. Je najvyšší čas, aby aj štát rozumne využíval moderné technológie. Pridajte sa na slovensko.digital.

Najkrajšie 404ky na slovenskom webe
blog

Najkrajšie 404ky na slovenskom webe

Chybové hlášky sa dajú nakresliť aj kreatívnejšie a nakódiť užitočnejšie. Jednou z ciest je rozosmiať používateľa, alebo ešte lepšie, nasmerovať ho na ďalší relevantný obsah. Prešli sme najznámejšie slovenské weby, aby sme našli tie najzaujímavejšie 404ky.

Ako sa stať digitálnym nomádom
blog

Ako sa stať digitálnym nomádom

Celý mesiac Vám prinášame unikátne príbehy slovenských digitálnych nomádov. Zistili sme, ako sa pripraviť na prvú cestu a ako si vybrať vhodnú krajinu. Ak premýšľate nad svojou prvou nomádskou cestou, nechajte sa inšpirovať príbehmi skúsených.

Súťaž o lístky na Šebana
súťaž

Súťaž o lístky na Šebana

Aj tento sme sa stali partnerom koncertnej tour Andreja Šebana a rozdávame lístky na vystúpenia v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici a Nitre. Napíšte nám email na komunita@websupport.sk, v akom meste by ste chceli koncert vidieť. Následne vyžrebujeme 4 z vás, ktorých odmeníme voľnými vstupmi.

Evolúciu skrátka nezastavíte

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.