Prečítajte si viac info v newsletteri.
November 2013
Online verzia Archív
InHiro vyhralo Startup Awards Slovakia 2013

InHiro vyhralo Startup Awards Slovakia 2013

InHiro sa stalo víťazom Startup Awards Slovakia 2013 v kategórii "Digital" a do histórie súťaže sa spin-off projekt WebSupportu zapísal veľkými písmenami. Do súťaže bol nasadený ako náhradník, no to, čo sa podarilo za necelých 24 hodín teamu InHiro, nám všetkým vyrazilo dych. Prečítajte si na našom blogu.

Migrujeme hostingy na novú infraštruktúru
it architektúra

Migrujeme hostingy na novú IT architektúru

Začíname s migráciou webhostingov na novú IT architektúru. Migrácia dát žiadnym spôsobom neovplyvní samotný beh hostingov. O presunutí všetkých dát Vás budeme informovať (obdržíte od nás e-mail). Na pozadí hostingu budú vykonané technické zmeny, preto odporúčame prečítať si kompletné informácie na migracia.websupport.sk. Na tejto adrese si zároveň môžete kedykoľvek overiť, či už bol váš hosting zmigrovaný.

Párty
legendárna Párty

Prihláste sa na WebSupport VIP Párty

Kultovka je späť a tento rok opäť vo veľkom štýle. Geekovia, trekkies, sci-fi fanúšikovia - bude to hotový festival fantázie. Prihláste sa a vyplňte vtipný, no vôbec nie jednoduchý kvíz. Sme Vám však k dispozícii a s každou otázkou s radosťou pomôžeme. Stačí si len zistiť na nás kontakt a napísať nám. WebSupport VIP Párty bude absolútne EPIC, tak neváhajte a pustite sa do toho!

Ako (ne)zabíjať čas na internete
Blog

Ako (ne)zabíjať čas na internete

Nastáva obdobie dlhých večerov, keď máme zasa o niečo viac času na seba. Budeme vysedávať pri televízii, počítačoch, knihách alebo v spoločnosti priateľov. Práve preto sme si vo WebSupporte povedali, že pripravíme sériu článkov, v ktorých budeme postupne predstavovať tipy, ktoré vás odtrhnú od pasívnej konzumácie obsahu na sociálnych sieťach, a ukážeme vám, ako sa dá čas na internete využiť lepšie.

Ako na responzívny web
blog

Ako na responzívny web

Responzívny web je taký, ktorý sa vie automaticky prispôsobiť zariadeniu, na ktorom je zobrazený. Toto riešenie prináša so sebou veľké množstvo výhod, no vytvorenie takejto webstránky je časovo náročnejšie ako klasická verzia. Chcete vedieť, ako na to? Tento blogpost Vám pomôže v ťažkých začiatkoch tvorby responzívneho dizajnu.

Nastavenie doručovania pošty v Gmaile
tip

Nastavenie doručovania pošty v Gmaile

Po nedávnych zmenách v doručovaní elektronickej pošty v Gmaile sa často stretávame s prípadmi, keď je elektronická pošta od nás doručovaná do „promotion tabu“. V tejto záložke končia často všetky výzvy k platbám, prípadne informačný newsletter. Existuje však veľmi jednoduchý úkon, ktorým celý problém ľahko vyriešite. Prečítajte si, ako na to.

Gif mesiaca

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.