Prečítajte si viac info v newsletteri.
Websupport logo Október 2016
Online verzia Archív
Konečne lacnejšia .SK doména

Ulovte si knihu skôr, ako bude vypredaná

Nová kniha .SUPPORT, ktorá v sebe skĺbila to najzaujímavjšie z príbehu našej firmy a zároveň unikátnych podnikateľských rád, je už niekoľko dní najpredávanejšia. Ak sa venujete biznisu, máte vlastnú firmu, rozbiehate zaujímavé projekty, rozhodne by nemala chýbať vo Vašej knižnici. Kniha je dostupná v každom dobrom kníhkupectve. Získajte ju ešte dnes, kým je ešte čas.

Ako vytvárať budúcnosť a nový trh
blog

Ako vytvárať budúcnosť a nový trh

O tom, ako môže hydroponický systém zmeniť spôsob pestovania zeleniny, ale aj o tom, aké je to rozbiehať startup na Slovensku, nám čo to prezradil CEO CropTech, Martin Paľa. V rozhovore sme sa rozprávali aj o tom, ako vytrvárať úplne nový trh.

Na čo myslieť pred štartom podnikania?
blog

Na čo myslieť pred štartom podnikania?

Určite ste čítali príbehy milionárov, ktorí takmer zbankrotovali, no nevzdávali sa, zariskovali, dali do stávky všetko čo mali, a v poslednej chvíli sa zachránili. Áno, dejú sa aj také príbehy. Nečítali ste však o tisíckach podobných prípadov, ktorým to nevyšlo.

Aký startup má šancu na investíciu
video

Aký startup má šancu na investíciu

Investícia dokáže nakopnúť podnikanie a môže byť prvým krokom k úspechu. Tajné tromfy a triky nám prezradil Andrej Kiska ml. z Credo Ventures. Pozrite si neskrátený záznam prednášky a následnej diskusie.

Kreatívny proces môže trvať 10 minút, ale aj niekoľko dní
blog

Kreatívny proces môže trvať aj niekoľko dní

Vymyslieť nové logo, názov firmy alebo produktu, firemný slogan alebo nosnú myšlienku reklamnej kampane môže niekedy trvať iba 5 minút. Čo všetko predchádza tomu zázračnému momentu zrodenia idey, ktorý veľmi dobre poznajú všetci kreatívci?

Ako rozbehnúť lokálny biznis na Slovensku
kariéra

Ako rozbehnúť lokálny biznis na Slovensku

Nie v Bratislave, nie v Košiciach, ale v sotva 50-tisícovej Prievidzi. Porozprávali sme sa so zakladateľmi Zeleného bicykla, ako sa im zatiaľ darí, ale aj o tom, či dokáže ekologicky a sociálne orientovaný biznis naštartovať zmeny vo svojom okolí. Budúcnosť v Prievidzi vyzerá byť zelená.

No comment :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.