Prečítajte si viac info v newsletteri.
Október 2015
Online verzia Archív
Ján Cifra je novým CEO

Ján Cifra je novým CEO

Od augusta máme vo vedení firmy veľkú posilu. Je ním Ján Cifra, ktorý sa stal novým CEO. Michal Truban, zakladateľ WebSupportu a aktuálny držiteľ ocenenia IT osobnosť roka samozrejme neodchádza a naďalej bude pôsobiť na pozícii šéfa boardu. Prečítajte si viac informácií o Janovi v našom blogposte.

Ako sme zvýšili výkon webov
kvalita

4 dôležité kroky pre zlepšenie kvality

Návrat ku kvalite. Tri slová, ktoré sú aktuálne najfrekventovanejšie v celej firme. Od helpdesku až po marketing si je každý vedomý, čo sa od neho očakáva. Prečítajte si informačný blogpost o tom, ako pokračujú práce na zlepšovaní dostupnosti hostingových služieb.

Domény, ktoré majú cveng
novinka

Domény, ktoré majú cveng

Vlastníte web, portál alebo blog, ktorý sa zaoberá financiami? Dodajte mu viac dôveryhodnosti s novými doménami. V ponuke sú odteraz novinky .finance, .estate, .credit, .insure a ďalšie. Pozrite si celý zoznam nových domén.

Ako byť viac kreatívny
blog

Ako byť viac kreatívny

Stovky článkov, tisíce tipov a milióny odporúčaní, ako byť kreatívny. Na webe sú ich tony. Niektoré sú užitočné a niektoré menej. Prečítajte si aké “zázračné” techniky vás dokážu zakaždým prebudiť z kreatívnej kómy a podeľte sa o vlastné skúsenosti.

Hľadá sa blogger roka
súťaž

Hľadá sa blogger roka

Robiť IT, písať a súťažiť – na to sú dlhé jesenné večery ako stvorené a tak už po štvrtý krát prichádza súťaž TOP IT Blogger Česko-Slovenska. Spolu s portálom robíme.it hľadáme bloggera s ideálnou dávkou nápaditosti, vtipu, know-how a IT nadšenia.

Ušetrite 75% z ceny .eu domény
blog

Ušetrite 75% z ceny .eu domény

Premýšľate nad novou doménou? Využite novembrovú 75% zľavu na .eu doménu. Zadajte v objednávke špeciálny kupón “UV0WYALRYF” a vyrazte na európske trhy. Zľava platí len do konca novembra. Neváhajte, domény sa rýchlo míňajú.

Legendárny Arnie

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.