Prečítajte si viac info v newsletteri.
Október 2014
Online verzia Archív
Vyskúšajte novinky vo WebAdmine

Užitočné novinky vo WebAdmine

Aby sa Vám pohodlne pracovalo v našom administračnom rozhraní, pripravili sme vylepšenia, ktoré Vám spríjemnia život, ušetria čas a uľahčia prácu. Zmeňte si kedykoľvek názov Vášho hostingu, či údaje vo faktúrach z aktuálneho mesiaca. Pozrite si, ako importovať dátovo objemné databázy, ako obnoviť súbory na FTP zo zálohy, alebo si kedykoľvek zmeňte DNS záznamy pri doménach .com, .net, ...

Ocenenie od Deloitte
novinky

Ďalšie ocenenie od Deloitte

Aj tento rok sme sa opäť objavili v prestížnom rebríčku technologických firiem s najvyšším rastom Deloitte Fast 50. Umiestnili sme sa na skvelom 2. mieste spomedzi najrýchlejšie rastúcich firiem zo Slovenska. V rámci strednej Európy sme sa umiestnili na 36. mieste.

Prečo používame LiveAgent
case study

Prečo používame LiveAgent

Do roku 2012 sme používali 2 rôzne nástroje na e-maily a chaty. Požiadavky od zákazníkov boli "roztrúsené" a nevedeli sme efektívne dohľadávať historickú komunikáciu. Po rozsiahlej analýze viacerých nástrojov sme sa rozhodli pre Live Agent. Pozrite si, prečo je tento nástroj taký skvelý.

Zdroje pre vývojárov a grafikov #5
blog

Zdroje pre vývojárov a grafikov #5

Pozrite si ďalší zo série blogpostov o užitočných nástrojoch, appkách a blogoch, ktoré nás najviac zaujali v októbri. Každý deň zdieľame množstvo rôznych nástrojov, zdrojov, šablón pre developerov, webdizajnérov a online podnikateľov.

Súťažte s nami na Google+
súťaž

Súťažte s nami na Google+

Získajte väčší prehľad o dianí vo WebSupporte a využite ďalšie výhody, ktoré Vám ponúkame prostredníctvom sociálnej siete Google+. Už túto nedeľu (9.11.) vyhlásime súťaž o hosting na 2 roky zadarmo. Nezmeškajte to a sledujte nás.

Súťažte o lístky na koncert  Andreja Šebana
súťaž

V hre sú lístky na koncert Andreja Šebana

Sme hrdým partnerom Andrej Šeban Tour 2014. Aby sme neostali len hrdým, ale aj štedrým partnerom, venujeme 2 lístky na bratislavský koncert (20.11.). Napíšte nám e-mail na komunita@websupport.sk so správnou odpoveďou na otázku: v ktorom roku získal Šeban “Krištáľové krídlo”?

GIF MESIACA OD RIŠA

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.