Prečítajte si viac info v newsletteri.
Október 2013
Online verzia Archív
Sme najrýchlejšie rastúcou technologickou firmou zo Slovenska

Sme najrýchlejšie rastúca technologická firma

Podľa spoločnosti Deloitte sme sa stali najrýchlejšie rastúcou technologickou firmou zo Slovenska. Zároveň sme sa ocitli na 8. mieste v prestížnom rebríčku Technology Fast 50 s najvyššou mierou rastu v celej strednej Európe. Pri tejto príležitosti napísal Michal Truban blogpost, v ktorom vysvetľuje, čomu vlastne vďačíme za viac ako 1000% rast za ostatných 5 rokov.

Nový WebSupport za 3 hodiny
architektúra

Nový WebSupport za 3 hodiny

Len nedávno celý tím WebSupportu s veľkým očakávaním sledoval udalosť, keď naši admini vygenerovali celú novú infraštruktúru pomocou nástrojov konfiguračného manažmentu na novom hardvéri. Čo všetko obnáša vygenerovanie spomínanej infraštruktúry, sa dočítate na našom blogu.

Akcia
Akcia

Akcia na CUSTOM HOSTING

Potrebujete viac miesta pre Váš biznis? Získajte od nás dvojnásobne veľký priestor za rovnakú cenu. Ak si objednáte teraz CUSTOM HOSTING podľa vlastných predstáv, získate 100% priestoru na jeden rok naviac. Akcia platí len do 17.11., tak neváhajte.

Ako meria heldesk spokojnosť
Helpdesk

Ako meria heldesk spokojnosť zákazníkov

Doba sa mení a spolu s ňou sa menia aj nároky a požiadavky klientov. Položili sme si teda otázky: “Je náš helpdesk dobrý? Robíme dobre to, čo robíme? Ako vieme, či sa zlepšujeme?” Šéf nášho helpdesku spísal blogpost, v ktorom sa s Vami podelil o skúsenosti a cenné tipy, ako zlepšiť spokojnosť klientov.

Nastavenie antispam filtrov
tip

Nastavenie antispam filtrov

Na helpdesku sa často stretávame s otázkami klientov ohľadom e-mailov, ktoré obsahujú upozornenia na prekročenú kapacitu e-mailových schránok. Tieto e-maily nie sú odosielané našou spoločnosťou, ale útočníkmi, ktorí sa takto snažia dostať do cudzích schránok. Pozrite si návod, ako si nastaviť antispam filtre.

WeDontNeedDST.com
freeweb

WeDontNeedDST.com

Študent Jozef Mak si vybral pre svoju diplomovú prácu zaujímavú tému. Pustil sa do tvorby infografiky, ktorá bojuje za zrušenie letného času. Jeho web wedontneeddst.com navštívilo za necelý týždeň viac ako 40 000 užívateľov z celého sveta. Web sa šíril cez sociálne siete a predovšetkým cez Twitter. Sme veľmi radi, že WebSupport sponzoruje tento projekt v rámci programu FreeWeb.

Gif mesiaca

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.