Prečítajte si viac info v newsletteri.
September 2017
Online verzia Archív
Ušetrite pri kúpe virtuálneho servera

Ušetrite pri kúpe virtuálneho servera

Virtuálny server so systémom Windows je ideálnym spôsobom, ako prevádzkovať v cloude napríklad účtovné a kancelárske programy so vzdialeným prístupom alebo weby postavené na .NET technológiách. V súčasnosti Vám ponúkame jedinečnú možnosť získať operačný systém Microsoft Windows Server 2012 R2 zdarma s novým virtuálnym serverom (VPS). Takto môžete ušetriť na licencii až 228.80 € za rok.

Ideálny vstup do sveta IT
kariéra

Ideálny vstup do sveta IT

Niekde treba začať. Ak aj Vás láka svet IT a radi by ste sa o ňom naučili viac, táto pracovná ponuka je pre Vás. Využite naplno svoj potenciál, naučte sa užitočné technické skills, brilantnú komunikáciu a precíznu sebadisciplínu. Toto všetko Vám ponúkame na našom oddelení SUPPORT.

Poďte pomôcť WordPressu
wordpress

Poďte pomôcť WordPressu

Poďte pomôcť WordPressu! Už v sobotu (30. septembra) sa môžete aktívne podieľať na prekladoch do slovenčiny, ktoré pomôžu mnohým používateľom. Stačí, ak si prinesiete notebook a dobrú náladu. O všetko ostatné sa postaráme my: wi-fi, pitie, jedlo, aj stolný futbal. Tešíme sa na Vás.

Peter Fabor zo Surf Office o slobode v práci
video

Peter Fabor zo Surf Office o slobode v práci

Každý mesiac si pozývame do nášho Chill Roomu zaujímavých hostí na rozhovor. Peter Fabor založil prvý Surf Office na Kanárskych ostrovoch, ďalší v Amerike, neskôr v Španielsku a Portugalsku. Ako premýšľa, pracuje a čo odporúča v rámci time managementu? Pozrite si najnovší záznam.

Ako sa čo najrýchlejšie naučiť HTML a CSS?
blog

Ako sa čo najrýchlejšie naučiť HTML a CSS?

Ak zvládnete tieto dva jazyky, dokážete si sami vytvoriť jednoduchú, ale aj zložitejšiu webku. A to dnes vôbec nie je na škodu. Preto existujú rôzne kurzy, návody, videá a tutoriály, ktoré Vás HTML a CSS pomerne rýchlo naučia. Pozrite si výber najzaujímavejších z nich.

Kde nájsť silnú a účinnú motiváciu?
blog

Kde nájsť silnú a účinnú motiváciu?

Väčšina z nás s istotou zažíva kreatívne obdobia, kedy nám prichádzajú na um samé dobré nápady. Odvrátenou stranou sú dni, týždne a mesiace bez inšpirácie a nových podnetov. Ak sa aj Vy práve nachádzate v takomto období, nechajte sa inšpirovať silnými myšlienkami.

Darmo, skills sú skills :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.