Prečítajte si viac info v newsletteri.
Websupport logo September 2016
Online verzia Archív
Konečne lacnejšia .SK doména

Konečne lacnejšia .SK doména

V rámci jesennej akcie sme výrazne znížili cenu za nové .SK domény. Zľava však nie je všetko a preto Vám ponúkame možnosť si vďaka novej doméne zarobiť niečo naviac. Po kúpe novej .SK domény Vám zašleme unikátny kód, vďaka ktorému získate 1€ za každú úspešne sprostredkovanú kúpu .SK domény.

Vybojovali sme výrazné zlacnenie .sk domény
domény

Vybojovali sme výrazné zlacnenie .sk domény

Po desaťročí prichádza zásadná zmena. Konečne sa začínajú lámať ľady okolo .sk domény a my sme hrdí, že sme okrem zníženia ceny rozpútali veľkú diskusiu medzi kompetentnými, ktorá povedie k zásadným zmenám. Prečítajte si viac na našom blogu.

Nezmyselná pokuta, vydieranie a boj so štátom
blog

Nezmyselná pokuta, vydieranie a boj so štátom

Nie sme žiadny anarchisti a štátu odvádzame poctivo každú povinnosť na cent presne. Máme to tu radi, podnikáme tu, platíme dane, zamestnávame ľudí a ďalším pomáhame podnikať. Považujeme však za dôležité hovoriť o prípadoch, kedy podnikatelia ťahajú za kratší koniec.

Michal Truban vydáva knihu o WebSupporte
kniha

Michal Truban vydáva knihu o WebSupporte

Kniha s názvom .SUPPORT uzrie svetlo svete v novembri. Zachytáva kompletnú históriu firmy a ponúka efektívne návody pre vybudovanie výnimočnej firmy. Sme presvedčení, že kniha by rozhodne nemala chýbať v žiadnej knižnici zanieteného podnikateľa, startupistu a kreatívca.

VIDEO: Ako zvládať hejterov?
video

VIDEO: Ako zvládať hejterov?

Firmy, médiá či blogeri, všetci sa stretávame v online priestore s hejtermi. Komunikácia s nimi nie je vždy jednoduchá a treba mať na pamäti niekoľko zásad. Ako viesť diskusiu s hejtermi? Svoje know-how nám prezradil Filip Struhárik z Denník N. Pozrite si záznam z prednášky a diskusie.

Staň sa oporou Customer Support tímu
kariéra

Staň sa oporou Customer Support tímu

Pomoc a podpora našim zákazníkom, je (a vždy bola) kladená na prvé miesto. Hľadáme nového kamoša/kolegu, ktorý chápe, aké dôležité je prekonávať očakávania zákazníkov a táto práca ho bude naozaj tešiť! Ak máš chuť, prihlás sa - čakáme na teba.

Koniec letným hrátkam, treba makať :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.