Prečítajte si viac info v newsletteri.
September 2015
Online verzia Archív
Veľká skúška kvality WebSupportu

Veľká skúška kvality WebSupportu

Je ťažké zvíťaziť, ale oveľa ťažšie je udržať sa na prvom mieste. Napriek tomu, že sa o to snažíme z plných síl, nie vždy sa to podarí. Zažili sme obrovský rast, na ktorý bolo ťažké sa pripraviť - ako tím, ako firma a technológia. Toto je článok o tom, ako sa nám to nepodarilo, poučenia z toho a ďalšie konkrétne kroky, ako budeme zlepšovať kvalitu služieb.

Ako sme zvýšili výkon webov
kvalita

Ako sme zvýšili výkon webov

Koncom mája 2015 sme začali hľadať alternatívne riešenie pre globálnu vyrovnávaciu pamäť na úrovni webservera. Dôvodom bolo, že dovtedy používaná Xcache nepracovala pod záťažou celkom ideálne. Prečítajte si, ako sa nám podarilo zrýchliť webové stránky.

WVytvorte si webku bez programovania
blog

Vytvorte si webku bez programovania

Prečo sme sa rozhodli uviesť na trh nový produkt na tvorbu webových stránok? Chceme pomôcť byť online čo najširšiemu spektru ľudí, pretože veríme, že aj to je cesta, ako urobiť zo slovenského internetu oveľa farebnejšie miesto.

Získajte .TOP doménu len za 7,99 €
akcia

Získajte .TOP doménu len za 7,99 €

Poskytujete najlepšie služby široko ďaleko? Dajte to najavo už pri prvom kontakte so zákazníkom s novou .TOP doménou. Len do konca októbra ju môžete získať za najnižšiu cenu 7,99 €. Neváhajte dlho s registráciou, aby vám ju niekto nevyfúkol.

Zapojte sa do vývoja nového WebAdmina
spolupráca

Zapojte sa do vývoja nového WebAdmina

Pracujeme na zlepšovaní kvality na všetkých frontoch. Okrem iného potrebujeme prepracovať aj WebAdmina, ktorý je zdrojom bugov a zbytočných ticketov. Ak patríte k inovátorom, či early adopters a radi by ste boli súčasťou vývoja nových produktov, toto je super šanca pre Vás.

Stiahnite si profesionálne obrázky zadarmo
blog

Stiahnite si profesionálne obrázky zadarmo

Stock obrázky sú fenoménom dnešnej doby. Veľa ľudí už vie, že dať si na svoju stránku fotky svojich reálnych zákazníkov namiesto amerických modelov je oveľa prirodzenejšie. Našťastie existuje veľa kvalitných zdrojov bezplatných obrázkov a my sme vám ich predstavili v nedávnom blogposte.

NO COMMENT :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.