Prečítajte si viac info v newsletteri.
September 2013
Online verzia Archív
Ako pokračujeme s novou architektúrou

Ako pokračujeme s novou architektúrou

Ubehlo približne 11 mesiacov odkedy sme odštartovali zatiaľ náš najkomplexnejší projekt kompletnej reorganizácie celého IT. Nový hardvér k nám dorazil už začiatkom júna a celá jeho kompletizácia trvala približne mesiac. O tom, v akom štádiu sa nová architektúra nachádza, sa dočítate na našom blogu.

50000 domén
kvalita

Prekročili sme hranicu 50 000 .sk domén

Dosiahli sme ďalší veľký míľnik v histórii WebSupportu. Stali sme sa najväčším registrátorom .sk domén na Slovensku. Počet registrovaných domén sa len pred pár dňami prekročil úžasnú hranicu 50 000. Ďakujeme všetkým našim klientom, bez vás by to nešlo ;)

Bizsport
Bizsport

O víťazstve rozhoduje najslabší článok

Michal Truban píše o tom, čo sa stane, keď máte 4 brutálnych bežcov v tíme a ten piaty beháva veľmi zle. Konkurenčnému tímu bude stačiť, aby bol vyrovnaný a nemal takého failistu ako vy. Podobne je to aj v biznise. Stačí, aby ten najslabší člen bol výrazne horší, a budete prehrávať oproti ostatným firmám, ktoré majú priemernejšie, ale vyrovnanejšie tímy.

Efektívne na MySQL 2
Blog

Efektívne na MySQL, časť druhá

V druhej časti sa venujeme použitiu subquery, ktorý je niekedy dobrou alternatívou k JOIN. Práve nevhodné použitie subquery môže niekedy veľmi ovplyvniť načítavanie dát z vašej databázy. Subquery sa dá podobne ako JOIN použiť na výber z viacerých tabuliek, avšak častokrát sa stretávame s tým, že je použité na mieste, kde by oveľa lepšie fungoval JOIN.

Zľavy na vzdelávacie kurzy od IT Academy
bonusy

Zľavy na vzdelávacie kurzy od IT Academy

Ste znechutený zo školy či z práce? Nemáte polroka na samoštúdiúm? Vyberte si z pestrej ponuky kurzov IT Academy a staňte sa IT odborníkom! Pre klientov WebSupportu je pripravená zľava 10% na viac ako 180 kvalitných školení. Stačí, ak zadáte v objednávke do kolonky "Iné" zľavový kód "websp2013".

Hľadáme kreatívneho grafika a helpdesk hrdinu
kariéra

Hľadáme kreatívneho grafika a helpdesk posilu

Hľadáme webového grafika, kreatívneho dizajnéra, vizuálneho mága a tímového hráča v jednej osobe. Pozrite si viac o tejto ponuke. Zároveň hľadáme nového kolegu / kolegyňu do nášho elitného helpdesk teamu. Hľadáme niekoho, kto chápe, aké dôležité je prekonať očakávania klienta. Viac informácií ti povie šéf nášho heldpesku v tomto videospote.

Gif mesiaca

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.