Prečítajte si viac info v newsletteri.
August 2017
Online verzia Archív
Veľké a rýchle úložisko pre dáta

Veľké a rýchle úložisko pre dáta

Nová služba Storage ponúka super možnosti ako pracovať s veľkým objemom dát. Storage nie je ďalší virtuálny disk pre PC na dokumenty, či zálohovanie typu Dropbox či Google Drive. Storage je odpoveď, ako robiť náročné projekty, ktoré vyžadujú spoľahlivé úložisko dát pripojené k viacerým dedikovaným, ale aj virtuálnym serverom (VPS) a VDC.

Nové pravidlá a fungovanie SK-NICu
sk doména

Nové pravidlá a fungovanie SK-NICu

Koniec byrokratickým výletom so zmluvou k notárovi. Od 1. septembra 2017 budú v platnosti nové pravidlá pre .SK domény. Jednou z hlavných zmien bude registrácia domény až po úhrade. Prečítajte si, aké zásadné zmeny môžete očakávať.

Aktualizovali sme všeobecné obchodné podmienky
novinka

Aktualizovali sme obchodné podmienky

Od 1. septembra 2017 budú v platnosti nové všeobecné obchodné podmienky, ktoré zohľadňujú aktuálne zmeny v platnej legislatíve a tiež nové pravidlá SK-NICu (národného registra .sk domény). Všetky dôležité informácie nájdete na podstránke VOP.

Kvalitné fotky pre Vaše online projekty
blog

Kvalitné fotky pre Vaše online projekty

Potrebujete kvalitné obrázky pre svoje projekty, ale rozpočet máte limitovaný? Možno by stačilo nazrieť do databáz fotiek s licenciou CC0. Neváhajte a zdvihnite vizuálnu úroveň svojho webu a stiahnite si fotky zadarmo z týchto webov.

Z WebSupport do Googlu a Uberu
videorozhovor

Z WebSupport do Googlu a Uberu

Aké výhody majú zamestnanci v Google, ako vyzerajú benefity v Uber a čo všetko sa naučil vo WebSupporte? Pozrite si skvelý rozhovor s Peťom Huttom, ktorý porozprával o jeho začiatkoch, cestovaní a rozdieloch medzi spomínanými spoločnosťami.

Zabavte sa s GIFkami o dizajnéroch
blog

Zabavte sa s GIFkami o dizajnéroch

Máme radi DevOps Reactions, ale cudzie nám nie sú ani tie dizajnérske. Sme si vedomí, že Vás odkazujeme na obsah, ktorý označujeme ako NSFW (Not Safe For Work), ale vy si to určite odložíte a prejdete až na záver pracovnej doby.

Trápi Vás stres?

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.