Prečítajte si viac info v newsletteri.
August 2016
Online verzia Archív
Zbrusu nový WebAdmin: Sila sa prebúdza

Jeden z prvých messenger botov na svete

...a úplne prvý komerčný messenger bot na Slovensku. Sme pyšní na to, že sa nám opäť podarilo potvrdiť status jedného z technologických lídrov u nás. Náš bot stihol za necelý mesiac pokecať s 2 235 ľudmi, s ktorými si vymenil 242 367 správ. Overbot pobavil ľudí 7 045 vtipmi a overil úctyhodných 7 834 domén.

Ako sa vyvíjal dizajn našich webov
história

Ako sa vyvíjal dizajn našich webov

Pamätáte si, ako vyzeral náš prvý web? Sú to už 3 roky, kedy sme naposledny redizajnovali. Pri tejto príležitosti sme si opäť prebehli všetky dizajnové variácie od roku 2002. Pozrite si zoznam s náhľadmi v chronologickom poradí.

Nový formát WS eventov
video

Nový formát WS eventov

Do našich útulných priestorov si budeme každý mesiac pozývať zaujímavých hostí. Jedným z prvých bol Ján Suchala zo slovensko.digital, ktorý porozprával o tom, ako môže bežný človek odhaľovať štátne prešľapy. Pozrite si záznam z tejto prednášky.

Najväčšie chyby, na ktorých sa e-shopy popália
blog

Najväčšie chyby, na ktorých sa e-shopy popália

Pred tým, než sa pustíte do vlastného e-shopu, prečítajte si o najčastejších chybách, na ktorých sa e-shopy nielen popália, ale mnohé aj skrachujú. O svoje know-how sa s nami podelil Karol Voltemár, ktorý sa už roky venuje marketingu e-shopov.

Hľadáme PHP developera
kariéra

Hľadáme PHP developera

Hľadáme junior aj senior PHP developera, ktorý nám pomôžu s vývojom nových produktov, zlepšovaním existujúceho admin rozhrania a interných nástrojov. Pri programovaní bude využívať Yii framework, dáta máme väčšinou v MySQL a kód verzujeme v GITe. Ozvi sa, alebo nám niekoho odporuč. Sladko sa odmeníme.

25% zľava na školenie od Truniversity
bonusy

25% zľava na školenie od Truniversity

Sme hrdým partnerom novej platformy na online vzdelávanie z dielne Truniversity. Vzdelávajte sa v oblasti marketingu a komunikácie, ktorá prináša reálne skúsenosti a vedomosti, ktoré môžete okamžite aplikovať do praxe. Posuňte svoje podnikanie o level vyššie. Vzdelávajte sa online.

No haló, ako ste si užili leto? ;)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.