Prečítajte si viac info v newsletteri.
August 2015
Online verzia Archív
Nový nástroj pre Vašu prvú stránku

Nový nástroj pre Vašu prvú stránku

Vlastná webstránka je ideálny nástroj pre každého, kto vždy túžil po vlastnom blogu, e-shope, či portfóliu, no nemal dostatočné znalosti programovania, či dostatočný budget. Oddnes je to opäť o veľký kus jednoduchšie. Stačí si vybrať niektorú zo stovky profesionálnych šablón a upraviť si ju podľa vlastných predstáv a webka môže byť online ešte dnes. Vyklikajte si vlastný web, alebo odporučte tento nástroj Vašim známym, ktorí túžia byť online, no nemajú po ruke programátora.

Webová konzola uľahčí prácu s hostingom
novinka

Webová konzola Vám uľahčí prácu s hostingom

Potrebujete pokročilé nástroje na správu alebo vývoj vlastného webu? Webový shell prináša majiteľom bežných hostingov možnosť pokročilej správy prostredníctvom plnohodnotnej linuxovej konzoly. Viac informácií o tejto novinke si prečítajte v našom blogposte.

Pohodlné platby cez mobilnú appku
mobilna appka

Pohodlné platby cez mobilnú appku

Využite nové možnosti platby priamo z vášho mobilu prostredníctvom karty, alebo kreditov. Stiahnite si novú verziu aplikácie pre Android a iPhone a už nikdy sa Vám nestane, že Vaša služba expiruje. Všetko budete mať pod kontrolou a vždy po ruke.

Ako si vybrať správny webhosting
hosting

Ako si vybrať správny webhosting

Výber hostingu by mala byť záležitosť 2 – 3 dobre položených otázok. Aj preto sme v poslednej dobe upravili našu hostingovú ponuku, aby bola maximálne prehľadná a jasná. Prečítajte si viac informácií v našom blogposte.

Zapojte sa a akcelerujte svoj e-shop
súťaž

Zapojte sa a akcelerujte svoj e-shop

Sme hrdým partnerom Eshop Akcelerátoru, súťaže pre malé aj veľké slovenské e-shopy, ktoré chcú ukázať, že podnikať u nás sa oplatí. Účasť v súťaži je zadarmo. Vyhrať môžete podporu v hodnote tisícov eur a mentoring k tomu. Prihlasovanie bude otvorené už len 6 dní! " Prihláste sa aj vy.

Sme partnerom HR Unconference
partnerstvo

Sme partnerom HR Unconference

Jedna z najrýchlejšie rastúcich HR vzdelávacích komunít Global HRU oznámila svoje prvé podujatie v Bratislave (2.októbra v Connect Coworking). Venovať sa bude téme Budúcnosť práce a je určená pre všetkých pokrokových HRistov. Využite zľavu pri registrácií, zadajte promo kód: websupport20 a získajte 20% zľavu.

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.