Prečítajte si viac info v newsletteri.
August 2014
Online verzia Archív
Stiahnite si novú mobilnú aplikáciu

Stiahnite si novú mobilnú aplikáciu

Odteraz Vám už neutečie žiadna doména. Kedykoľvek si ju môžete overiť a registrovať priamo z Vášho mobilu. Aplikácia je navrhnutá v štýle našej firemnej identity a ponúka niekoľko praktických funkcií, napríklad overovanie voľných domén, notifikácie pre prihlásených používateľov, či kategória pomoc, kde nájdete informácie o problémoch, ktoré mohli vzniknúť na webstránke. Novú mobilnú aplikáciu nájdete v App Store a Google Play.

40% zľava na SSL certifikát
ssl certifikát

40% zľava na SSL certifikát

HTTPS protokol sa stal novou podmienkou pri určovaní pozícií v prehliadačoch. V snahe podporiť bezpečnejší internet, sa internetoví giganti rozhodli zaradiť tento protokol ako jednu z podmienok, ktorá určuje pozíciu vo vyhľadávaní. Získajte aj vy SSL certifikát so 40% zľavou (akcia platí do 30.9.2014). Stačí zadať do objednávky kupón: KYWKGLICRY

Automatické predlžovanie platieb
platby

Automatické predlžovanie platieb

Ušetrite si množstvo starostí a využite automatické predlžovanie služieb. Je to jednoduché. Zadáte platobnú kartu pri objednávke, následne zaškrtnete ikonku a služba sa automaticky predĺži pred expiráciou. Ak službu nebudete chcieť, stačí zrušiť predlžovanie. Vyskúšajte si to vo svojom WebAdmine alebo pri objednávke akejkoľvek služby.

Zarábajte na svojej stránke
nástroje

Zarábajte na svojej stránke

Vyskúšajte nový partnerský systém najväčšieho internetového kníhkupectva Martinus.sk. Môžete odkazovať na vybranú knihu, ktorá súvisí s témou vášho webu a získate províziu až do výšky 7% z hodnoty uskutočneného nákupu. Naviac tým odporučíte návštevníkom ďalšie zaujímavé informácie v podobe noviniek z knižného sveta.

Nová podstránka virtuálnych serverov
virtuálne servery

Nová podstránka virtuálnych serverov

Podľa vzoru technických detailov pre The Hosting, sme sa rozhodli, že vytvoríme rovnakú podstránku so špecifikáciami aj pre virtuálne servery. Prečítajte si o technickom pozadí virtuálnych serverov a nezabudnite, že pri kúpe nového VPS na jeden rok, vám nadelíme 10% zľavu.

Google vám zadarmo nastaví AdWords
tip

Google vám zadarmo nastaví AdWords

V našich bonusoch vám už dlhšiu dobu ponúkame AdWords kupóny, ktoré Vám samotný Google navýši o 75 € ihneď, ako miniete 25 €. Ak si chcete nechať kampaň nastaviť od expertov úplne zadarmo, zavolajte na 0800 500 972 (v pracovné dni medzi 9.00 a 18.00 hod).

GIF MESIACA OD RIŠA

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.