Prečítajte si viac info v newsletteri.
August 2013
Online verzia Archív
Máme nového šéfa technológií

Na veľkosti záleží

Miro Pikus, náš nový šéf technológií, napísal veľmi osobný blogpost o tom, prečo sa rozhodol opustiť pohodlie veľkých nadnárodných firiem. Za jeho rozhodnutím stála predovšetkým väčšia chuť spraviť “dieru do sveta” a tiež istá trpkosť z pomerov vo svete veľkých korporácií.

InHiro marketak
InHiro

Hľadáme kreatívneho copywritera

Pracujeme na nových projektíkoch a softíkoch a mierime na zahraničný trh. Teraz hľadáme kreatívneho copywritera s výbornou angličtinou a marketingovým zmýšľaním. Máš skúsenosti s písaním reklamných textov v angličtine? Daj nám o sebe vedieť.

BillyBarman
Zábava

Billy Barman koncertovali u nás v office

Pre našich zamestnancov, fanúšikov a klientov sme zorganizovali exkluzívny koncert v našich priestoroch. Koncertu slovenskej kapelky Billy Barman sa zúčastnilo takmer 50 fanúšikov WebSupportu a vytvorili skvelú atmosféru. Pozrite si fotogalériu a prečítajte si, ako celý event prebiehal.

Sponzorujeme pražské WebExpo
odporúčame

Sponzorujeme pražské WebExpo

Po roku sa znova blíži konferencia WebExpo, ktorá sa tradične koná v septembri v priestoroch Vysokej školy ekonomickej. Tento rok sme sa aktívne a veľmi radi zapojili do podpory a stali sme sa partnermi tejto významnej konferencie. Pokiaľ ešte stále váhate, pozrite si tohtoročný program, ktorý je znova nabitý zvučnými menami.

10% na vzdelávacie kurzy od Learn2Code
bonusy

10% na vzdelávacie kurzy od Learn2Code

Prihláste sa na jeden z týchto kurzov a využite 10% zľavu. V prihláške uveďte do kolónky „Odkiaľ ste sa o nás dozvedeli?“ - „WebSupport“ a automaticky vám bude účtovaná zľava. Aktuálne kurzy: iOS Developer, Webdesigner, Webdeveloper.

Vytvorenie kopie databazy
knowledge base

Ako na vytvorenie kópie databázy

Občas sa môže vyskytnúť situácia, kedy potrebujete vytvoriť kópiu databázy, či už za účelom testovania, prechodu na vyššiu verziu databázového servera alebo vytvorenia kópie aplikácie za účelom ďalšieho vývoja. Prečítajte si návod, ako na to.

Gif mesiaca

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.