Prečítajte si viac info v newsletteri.
Júl 2017
Online verzia Archív
23 pomocníkov pre Vaše podnikanie

23 pomocníkov pre Vaše podnikanie

Záleží nám na Vašom úspechu a preto sa snažíme neustále rozširovať ponuku nástrojov, ktoré Vám môžu pomôcť pri online podnikaní. V súčasnosti sa v sekcii bonusov nachádza až 23 užitočných nástrojov, ktoré si môžete vyskúšať za zvýhodnenú cenu, alebo predĺžené časové obdobie.

Poznáte kvalitného dizajnéra/ku?
kariéra

Poznáte kvalitného dizajnéra/ku?

Bývalého dizajnéra od nás kúpil Facebook aj s celým startupom, ďalšia spoluzaložila interný startup, predchádzajúci išiel bankovať do Singapúru a ten súčasný ide nakopnúť Nicereply. Radi by sme nadviazali na tradíciu šikovných dizajnérov, tak ak nejakého poznáte, odporučte nám ho.

Nastavte si účinný SPAM filter
antispam

Nastavte si účinný SPAM filter

Denne tvorí SPAM až 40 % všetkej odoslanej pošty na svete, preto je voči nevyžiadanej pošte potrebné "bojovať". Nastavte si základný antispam filter a tento problém vyriešite za pár sekúnd. Pozrite si tento návod, kde nájdete aj video s detailnými informáciami, ako si filter nastaviť.

O prepájaní startupov a korporácií
video

O prepájaní startupov a korporácií

Pred pár týždňami nás navštívila Natália Kisková. V rozhovore s Oliverom Jakubíkom porozprávala o svojej práci v HubHub, prepájaní startupov a korporácií, ale aj o jej pohľade (nielen) na startupovú scénu na Slovensku. Pozrite si celý záznam na našom Youtube kanále.

Prečo a ako optimalizovať obrázky na webstránke?
blog

Prečo a ako optimalizovať obrázky na webstránke?

Rýchlosť načítania webstránok je jednou z vlastností, podľa ktorej Google radí výsledky svojho vyhľadávania. Aj napriek tomu obsah stránok zapĺňajú nadrozmerné obrázky, ktoré ich spomaľujú a mobilných užívateľov iritujú. Riešenie, ako tomu zabrániť, je pri tom úplne jednoduché.

ReactiveConf sa vracia do Bratislavy
event

ReactiveConf sa vracia do Bratislavy

Kde sa môžete dozvedieť všetko o moderných webových technológiách? Jeden z najväčších eventov Európy sa vracia do Bratislavy! Tento rok tu stretnete vývojárske špičky z firiem ako Google či LinkedIn. Nezmeškajte správny čas na kúpu vstupeniek.

Užívate si leto?

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.