Prečítajte si viac info v newsletteri.
Júl 2016
Online verzia Archív
Zbrusu nový WebAdmin: Sila sa prebúdza

Skresajte si cenu .eu domény až na 2€

OverBot, prvý komerčný bot na Slovensku, je rodený (či skôr kódený?) vyjednávač. Overí Vám dostupnosť akejkoľvek domény, no ak si trúfate, cenu .eu domény s ním môžete ľahko vyjednať. Ak bude mať dobrú náladu, môže sa Vám podariť vyjednať si super cenu. Vyskúšajte si svoje vyjednávacie schopnosti.

Lepšie služby, podpora a produkty
novinky

Lepšie služby, podpora a produkty

Efektivita a množstvo zdrojov, ktoré sme vynaložili v prvom polroku do zlepšovania a inovácií nám otvára priestor, aby sme mohli zrealizovať všetky plány na tento rok. Viac detailov prezradil CEO WebSupportu, Ján Cifra. Čítajte na našom blogu.

Hejtovaním k tisíckam fanúšikov
blog

Hejtovaním k tisíckam fanúšikov

Najväčší hejter slovenských internetov získava tisícky fanúšikov. Pretlak motivačných obrázkov a citátov poctivo vyvažuje krutou realitou. Robí si srandu zo všetkého a zo všetkých. No a nás to baví. Prečítajte si viac na našom blogu.

Seriál: O čom sa dá blogovať?
blog

Seriál: O čom sa dá blogovať?

Na leto sme pre Vás pripravili seriál “O čom sa dá blogovať”. Je skvelé, že aj na Slovensku už máme viacerých predstaviteľov blogerskej scény, ktorí zastupujú oblasti ako “cestovanie”, “móda” či “foodtraveling”. Vyspovedali sme ich a požiadali o radu, ako začať s blogovaním.

Hľadáme kamoša do tímu
kariéra

Hľadáme kamoša do tímu

Pomoc a podpora našim zákazníkom, je (a vždy bola) kladená na prvé miesto. Hľadáme nového kamoša/kolegu, ktorý chápe, aké dôležité je prekonávať očakávania zákazníkov a táto práca ho bude naozaj tešiť! Ak máš chuť, prihlás sa - čakáme na teba.

WordPress pre programátora”
kurz

WordPress pre programátora

Kamaráti z Learn2Code spustili nový online kurz WordPress pre programátora, ku ktorému dostane každý účastník od nás hosting na 3 mesiace zadarmo. Naučíte sa vyrábať vlastné témy, optimalizovať, písať rýchly, čistý a bezpečný kód. Neváhajte a prihláste sa online kurz.

Aj vy? :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.