Prečítajte si viac info v newsletteri.
Júl 2015
Online verzia Archív
Využite letnú 40% zľavu na SSL certifikát

Využite letnú 33% zľavu na SSL certifikát

Ponúkate na svojich stránkach možnosť online platieb? Ak áno, nečakajte už ani sekundu so zabezpečením. S SSL certifikátom sa budete Vy aj Vaši zákazníci cítiť v bezpečí. Navyše, za používanie certifikátu Vás odmení aj Google vyššími pozíciami pri vyhľadávaní. Využite jedinečnú letnú 33% zľavu a získajte vlastný SSL certifikát. Pri objednávke použite kupón: SSL33. Akcia platí len do 15.8.2015.

Ušetrite si starosti a my Vás odmeníme
platby

Ušetrite si starosti a my Vás odmeníme

Zaškrtnite pri objednávaní a predlžovaní služieb automatické predlžovanie a už nikdy sa Vám nestane, že služba expiruje. Navyše Vás pri každom predĺžení odmeníme 5% z hodnoty Vašej služby. Môžnosť predlžovania môžete kedykoľvek vypnúť v správe služieb.

6 tipov, ako byť v práci šťastnejší
blog

6 tipov, ako byť v práci šťastnejší

Podľa prieskumov strávi väčšina z nás v práci neuveriteľných 11 rokov života a bola by naozaj škoda nespríjemniť si tento čas. Vytvorte si z kancelárskych priestorov príjemné miesto. Nemusíte byť ani riaditeľ firmy, stačí začať u seba. Pozrite sa, ako sme to vyriešili my.

Budú takto vyzerať nové výplatné pásky?
hackathon

Budú takto vyzerať nové výplatné pásky?

V júli sa nám podarilo vďaka voľnočasovému projektu rozpútať diskusiu okolo výplatných pások. Tento projekt je stále otvorený a môžete sa doň zapojiť aj Vy. Našim cieľom je uľahčiť orientáciu vo vlastnej výplatnej páske a zároveň ukázať, kam putujú Vaše peniaze.

Ako vyzerá jeden deň v živote helpdeskárky?
blog

Ako vyzerá jeden deň v živote helpdeskárky?

Ak pracujete na zákazníckom servise, určite poznáte ten pocit vyčerpanosti po namáhavom dni. Šéfka nášho helpdesku sa podelila o 10 užitočných rád, po ktorých budete odchádzať z práce každý deň s úsmevom. Prečítajte si viac na našom blogu.

11 najlepších stránok, kde vás naučia nové veci
blog

11 najlepších stránok, kde Vás naučia nové veci

Využite počas letných dní a nocí svoj voľný čas na samovzdelávanie a získavanie informácií, ktorých sa Vám v škole len tak nedostane. Naučte sa programovať, riadiť projekty alebo tvoriť webové stránky. Prečítajte si viac na našom blogu.

PRILOŽTE PRST A DOTKNITE SA DÚHY :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.