Prečítajte si viac info v newsletteri.
Júl 2014
Online verzia Archív
NicereplyCart

Koľko hviezdičiek má váš e-shop?

Nicereply už niekoľko rokov umožňuje svojim klientom získať feedback na ich aktivity spojené so zákazníckou podporou. V júni sme prišli s niekoľkými novinkami. Nová funkcia Cart (nákupný vozík) je určená primárne pre e-shopy. Užívateľom umožňuje zbierať feedback od zákazníkov ich e-shopov pomocou niekoľkých alternatív. Registrácia je úplne zadarmo a stačia na ňu e-mail, meno a heslo.

Využite špeciálnu zľavu na nákup kníh
bonusy

Využite špeciálnu zľavu na nákup kníh

Iba naši zákazníci môžu odteraz využiť špeciálnu zľavu na nákup v najväčšom internetovom kníhkupectve Martinus.sk. Vyberte si akýkoľvek tovar aspoň za 25 eur, pri potvrdení objednávky vložte špeciálny kód z darčekovej poukážky a odrátajú sa vám z celkovej sumy objednávky 3 eurá. Darčekovú poukážku s kódom nájdete vo svojom WebAdmine.

Užitočné zdroje pre vývojárov a grafikov #3
blog

Užitočné zdroje pre vývojárov a grafikov #3

Učíte sa nový programovací jazyk, študujete nový framework či zoznamujete sa s novým nástrojom? Tento mesiac sme vám opäť priniesli priniesli to najlepšie z nášho Twitteru, kde zdieľame každý deň množstvo rôznych nástrojov, zdrojov a tipov pre developerov, webdizajnérov a online podnikateľov. Ak vás niektoré zaujmú, neváhajte sa o ne podeliť.

Jeden rok v novom šate
redizajn

Jeden rok v novom šate

V júli ste spolu s nami oslávili prvý rok nového dizajnu našej webky. Na našej webstránke sme aktivovali interaktívnu lupu, pomocou ktorej ste mali nájsť v jednom z predchádzajúcich dizajnov anomáliu, kde je uvedené, že ponúkame "Oblečenie na mieru". Samozrejme, išlo o fiktívnu službu a my sme veľmi radi, že sme vás pobavili. Dôkazom bol aj veľký počet súťažiacich.

Výsledky súťaže o štýlové tričko
súťaž

Výsledky súťaže o štýlové tričko

V minulom newsletteri sme vyhlásili súťaž o najkrajšiu fotku vašich pracovných stolov. Do inboxu nám prišlo slušné množstvo veľmi pekných fotografií, z ktorých bolo ťažké vybrať 5 najkrajších. Fotky sme zverejnili na našom Pintereste, tak si ich pozrite. Výhercov sme kontaktovali e-mailom a srdečne im gratulujeme.

Zabezpečte si svoje CMS
tip

Zabezpečte si svoje CMS

Redakčné systémy neustále monitorujú a vyhodnocujú údaje z formulárov, URL adries a cookies a chránia tak webstránku a skripty, ktoré sú v nich spúšťané. Ak beží vaša stránka na niektorom zo známych redakčných systémov, nezabúdajte na pravidelné aktualizácie externých pluginov a zmenu hesiel.

GIF MESIACA OD GRAFIKA

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.