Júl 2013
Online verzia Archív
Máme nový web

Máme nový dizajn webu

Ako iste tušíte, nezmenili sme len vzhľad newsletteru. WebSupport prechádza v ostatnom období veľkými zmenami: rastom tímu, inováciou železa, novými projektami. Najnovšie pribudol aj radikálny esteticko-funkčný upgrade webu. Prečítajte si, aké dôvody nás k tomu viedli a čo všetko sme sa pri tom naučili. Stránka je plne responzívna, tak si ju pozrite aj na svojich mobiloch a tabletoch.

Pozrite si náš nový web

Ako byť v hocičom lepší ako väčšina ľudí
Biznis

Ako byť v hocičom lepší ako väčšina ľudí

Michal Truban pokračuje v sérii blogov s podtitulom “Bizsport”. Na svojej podnikateľskej ceste sa musel naučiť veľa nových zručností, o ktorých dovtedy nemal potuchy. Ak chcete byť do polroka lepší ako väčšina ľudí v hocijakej činnosti, prečítajte si jeho najnovší blogpost.

Nové bonusy
nové bonusy

20€ bonus pre .dognet a supertričká od Cocopinda

Nová reklamná sieť .dognet je ideálny nástroj na monetizáciu webového mediálneho priestoru. Odteraz môžete u nás využiť o 20€ vyššiu štartovaciu províziu. Aby toho nebolo málo, do sekcie bonusov vo WebAdmine sme zaradili aj internetový obchod Cocopinda. Krásne dizajnové tričká od Cocopindy získate u nás so zľavou 50%.

WebAdmin
webadmin

Nové vychytávky vo WebAdmine

Pod svojím účtom si môžete odteraz odsledovať históriu prihlasovaní. Presný návod nájdete aj v našej Knowledge Base. Takisto sme aktualizovali novú verziu WebFTP klienta na všetkých webserveroch, ktorá obsahuje verziu aj pre mobily.

GeoIPochrana
knowledge base

Používajte GeoIP ochranu

Opäť je tu dovolenková sezóna, a preto by sme chceli pripomenúť, že na našich schránkach je v platnosti GeoIP ochrana. Táto GeoIP ochrana chráni Vašu schránku pred zneužitím, a preto nie je možné prihlásenie z inej ako povolenej krajiny. Viac o nastaveniach sa dozviete v našej Knowledge Base.

CityLife
odporúčame

Citylife.sk - kultúrny program Bratislavy a okolia

Citylife.sk je portál, kde nájdete kultúrny program Bratislavy a okolia spolu s odporúčaniami, kam sa oplatí ísť. Cieľom je podpora informovanosti o možnostiach kultúrneho a spoločenského vyžitia v Bratislave.

Gif mesiaca

Vtip od Lulky
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.