Prečítajte si viac info v newsletteri.
Jún 2017
Online verzia Archív
Bronzový klinec pre Overbota

Bronzový klinec pre Overbota

Overbot žne ďalšie úspechy. Už po jeho spustení sa stal v médiách témou číslo jeden. Pomohlo mu aj to, že sa novinárom dokázal sám predstaviť a poslať im tlačovú správu. Jeho posledným skalpom sa stal bronzový klinec na nedávnom udeľovaní cien Zlatý klinec.

Doména .CLUB má super cenu
domény

Doména .CLUB má super cenu

Univerzálna doména pre rôzne športové kluby, aktivistické spolky, či spoločenské združenia. Využite možnosť zvýhodneného nákupu domény .club len za 4.95 €. Akcia platí od 1.7. do 1.8. Poznámka: predĺženie domény na ďalší rok zostáva nezmenené za 13.95 €.

Ako si vybrať hosting pre WordPress stránky
wordpress

Ako si vybrať hosting pre WordPress stránky

Pri výbere WordPress hostingu zohráva úlohu niekoľko kritérií, ktoré priamo súvisia s typom hostovanej web stránky. Podľa toho, či ide o jednoduchú osobnú prezentáciu, firemný web, e-shop alebo katalógový portál, sa dajú vopred odhadnúť technické nároky na hosting.

Získajte 20% zľavu na Luigi's Box
bonusy

Získajte 20% zľavu na Luigi's Box

Možno míňate množstvo peňazí, aby ste dostali ľudí na svoj web. Riešite však, čo robia, keď už u Vás sú? Sledujte, čo na vašom webe vyhľadávajú, aby ste mohli lepšie prispôsobiť svoju ponuku a obsah. Viete, aké chyby máte vo vyhľadávaní? Ako náš klient máte Luigi's Box so zľavou 20%.

SUPPORT tím hľadá oporu
kariéra

SUPPORT tím hľadá oporu

Práca u nás Vás naučí užitočné technické skills, brilantnú komunikáciu a precíznu sebadisciplínu. SUPPORT je jedným z pilierov našej značky a neustále dbáme na to, aby sme si vyberali tých najlepších ľudí. Aj keď si neveríte, možno ste ním práve Vy. Prihláste sa a naplánujeme si stretko.

Ako zvyšujú Slováci tržby Hollywoodu
event

Ako zvyšujú Slováci tržby Hollywoodu

Každý mesiac si pozývame do našich priestorov zaujímavých hostí, ktorí pracujú na skvelých projektoch a produktoch. Pozrite si rozhovor s Peťom Sandtnerom, ktorý spolu s kolegami analyzujú trailery pre Hollywoodske štúdiá.

Dávajte si na festivaloch pozor na seba

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.