Prečítajte si viac info v newsletteri.
Jún 2016
Online verzia Archív
Zbrusu nový WebAdmin: Sila sa prebúdza

Zbrusu nový WebAdmin: Sila sa prebúdza

Tvoriť vlastné nástroje, ktoré vyhovejú vysokým nárokom, máme akýmsi spôsobom zakorenené vo firemnej DNA. Uvedomujeme si extra úsilie, ktoré nás to stojí, ale v kľúčových veciach sa proste nechceme spoliehať na externého dodávateľa. Prečítajte si, akými zmenami a redizajnom prešiel celý WebAdmin.

Kde nájsť zadarmo zdroje pre Váš web?
zdroje

Kde nájsť zadarmo zdroje pre Váš web?

Každý programátor, webdizajnér a marketér má svoje obľúbené zdroje informácií na webe. Pokúsili sme sa vytvoriť zoznam najznámejších webov z každej oblasti, aby sme Vám čo najviac uľahčili prácu pri tvorbe nového webu.

Ktoré slovenské mesto má najkrajšiu stránku?
slovenské mestá

Ktoré slovenské mesto má najkrajšiu stránku?

Stránky slovenských miest sú absolútne zastaralé, nereflektujú súčasné potreby a spôsoby správania používateľov na webe. Vybrať najkrajšiu stránku spomedzi desiatok archaických “deväťdesiatkových” webov preto nebolo vôbec jednoduché. Našli sme však zopár výnimiek.

11 dní práce z barcelonského coworkingu
coworking

11 dní práce z barcelonského coworkingu

V rámci utužovania vzťahov na pracovisku mávame spoločné piatkové obedy. Na jednom z nich sme sa rozprávali na tému remote work z rôznych krajín a veľmi nás táto téma pohltila. Kým sme sa vrátili späť do práce, vysnívali sme si miesto, orientačný dátum a dopravu nášho budúceho pracoviska.

Drupal – od začiatočníka po profíka
drupal

Drupal – od začiatočníka po profíka

Aké sú možnosti rýchleho otestovania. open source CMS systému - Drupalu? O základných charakteristikách sa už písalo v blogu Ako funguje Drupal? a na druhej strane sa tu rozoberalo už aj jeho bezpečnosť – Je bezpečné používať open source CMS.

Hľadáme kolegu na “full time”
kariéra

Hľadáme kolegu na “full time”

Poďťe pracovať do jedného z najvychýrenejších zákazníckych centier. Privíta Vás brutálne zohratý tím, ktorý Vám pomôže v ťažkých začiatkoch. Naučíme Vás pracovať na viacerých veciach súčasne (multitasking) a získate cenný prehľad o tom, ako funguje IT svet. Dajte nám o sebe vedieť.

Kto napísal tento kód?

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.