Prečítajte si viac info v newsletteri.
Jún 2014
Online verzia Archív
Follow Company

Follow Company posilní Vašu firmu

Nový online nástroj Follow Company je ideálny pre malé a stredné firmy, ktorým pomáha vytvárať zdravú firemnú kultúru. Okrem iného vytvára perfektný prehľad o zamestnancoch a to nielen pre manažérom tímov. Follow Company je stále dostupný zadarmo, tak neváhajte a vyskúšajte ho implementovať do Vašej firmy či tvorivého tímu.

Vyhrajte štýlové tričko
súťaž

Vyhrajte štýlové tričko

Zapojte sa do súťaže o nové lifestylové tričká od WebSupportu. Je to jednoduché. Pošlite nám na emailovú adresu workspace@websupport.sk fotku Vašej pracovnej plochy (pracovného stolu) a my následne vyhodnotíme a oceníme 5 najkrajších fotiek štýlovými tričkami z limitovenej edície tričiek s motívmi našej webstránky. Súťaž trvá do polnoci 9.7.2014.

Ďalší skvelý hackathon
blog

Ďalší skvelý hackathon

Hackathon sa stal absolútne neoddeliteľnou súčasťou našej firemnej kultúry, dôležitou udalosťou roka a peknou tradíciou. Dva dni plné očakávania, komu sa čo podarí vymyslieť, vylepšiť a zrealizovať. Kóderské projekty, technické zlepšenia alebo marketingové idey, to všetko sa uskutočnilo na poslednom hackathone. Pozrite si, ako to všetko dopadlo.

Cart od Nicereply
novinky

Cart: novinka od Nicereply

Viete, či sú zákazníci spokojní so službami Vášho e-commerce biznisu? Nicereply najnovšie predstavuje bezplatný nástroj, ktorý Vám veľa prezradí. ”Cart” je jednoduchý a efektívny spôsob, ako získať spätnú väzbu a pomôže Vám odhaliť medzery každého eshopu. Vyskúšajte novú vychtávku od NiceReply.

Užitočné zdroje pre vývojárov a grafikov #2
blog

Užitočné zdroje pre vývojárov a grafikov #2

Na našich Twitter účtoch zdieľame denne množstvo rôznych nástrojov, zdrojov a šablón pre developerov, webdizajnérov a online podnikateľov. Aby sme neostali nič dlžní aj vám, ktorí nevlastníte konto na tejto sociálnej sieti, zverejnili sme ďalší blogpost o užitočných nástrojoch, ktoré najviac zaujali za uplynulý mesiac.

Obnova dát na FTP zo zálohy
tip

Obnova dát na FTP zo zálohy

Ak sú Vaše hostingové dáta zmigrované na novú IT infraštruktúru, resp. vlastníte nový The Hosting, môžete si ich obnoviť na FTP aj sami. Stačí sa pripojiť na Váš FTP účet k doméne a do kolónky, kde sa zadáva cesta, napíšte .snapshot. Celý postup nájdete na support.websupport.sk.

GIF MESIACA OD RIŠA

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.