Prečítajte si viac info v newsletteri.
Máj 2017
Online verzia Archív
Virtuálne dátové centrum je najmocnejší produkt

Virtuálne dátové centrum je najmocnejší produkt

Sme hrdí, že veľa našich zákazníkov na produktoch WebSupportu vyrástlo a ich spätnú väzbu a očakávania sa snažíme pretaviť do produktov a ich funkcie. Práve preto sme pre Vás vytvorili silný produkt - virtuálne dátové centrum. Málokto sa dnes chce starať o infraštruktúru, platiť alebo budovať fyzické dátové centrum, nakupovať servery, diskové úložiská, sieťovú infraštruktúru. Nechajte to na nás, postaráme sa o to.

Získajte grátis hosting na 20 rokov
dotazník

Získajte grátis hosting na 20 rokov

Ospravedlňujeme sa za tak bulvárny nadpis, ale naozaj budeme radi, ak nám venujete zopár minút a vyplníte tento dotazník. Za odmenu vyžrebujeme koncom mesiaca jedného z Vás, ktorému venujeme alebo predĺžime hosting o 20 rokov úplne zadarmo.

Platnosť nových pravidiel sa posúva
.SK doména

Platnosť nových pravidiel sa posúva

V minulých newsletteroch sme Vás informovali o nových pravidlách a zmenách pri .SK doméne. Prechod na nové pravidlá SK-NICu bol presunutý až na 01.09.2017. Správne dátumy aktualizujeme aj v našom WebAdmine.

Máme skutočne prémiové VPS?
virtuálny server

Máme skutočne prémiové VPS?

“Prémiovosť” produktu môže mať rôznu podobu: nadštandardné funkcie, cenu, dostupnosť, používateľský zážitok. Pri virtuálnych serveroch (VPS) to bez pochýb je aj výkon, ktorý sme sa pokúsili čo najobjektívnejšie porovnať ako v lokálnej, tak i globálnej konkurencii. Prečítajte si viac na blogu.

Vypočujte si zvuk datacentra
datacentrum

Vypočujte si zvuk datacentra

Chlad, hluk, blikajúce svetielka a kilometre káblov. Nie každý smrteľník má možnosť navštíviť toto miesto. Pripravili sme pre Vás novú podstránku datacentra, kde nájdete super video, fotky, aktuálne dáta, ale aj niekoľko audio záznamov, ktoré pochopia len najväčší milovníci týchto priestorov.

Podporujeme slovenské coworkingy: Voices
sponzoring

Podporujeme slovenské coworkingy: Voices

Tento rok sme vyčlenili finančný sponzoring pre vybrané coworkingové centrá na celom Slovensku. Chceme vyslať jasný signál, že nám záleží na miestach, kde vznikajú skvelé nápady a stretávajú sa tvoriví ľudia. A medzi takéto miesta patrí aj Voices v Trenčíne.

Malé - veľké problémy všedných dní

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.