Prečítajte si viac info v newsletteri.
Máj 2016
Online verzia Archív
Máme najlepší firemný blog. Ďakujeme

Máme najlepší firemný blog. Ďakujeme

Po 41 dňoch verejného hlasovania sa 7 najlepších blogerov a vlogerov v každej kategórii prepracovalo do rúk odbornej poroty. Tá rozhodla o tom, kto sa stal tohtoročným držiteľom titulu. Máme obrovskú radosť, že náš firemný blog vyhral svoju kategóriu. Sme na to patrične hrdí a sľubujeme, že Vám budeme prinášať ešte zaujímavejšie články, ako doteraz. Ďakujeme za podporu.

Nová ponuka dedikovaných serverov
servery

Nová ponuka dedikovaných serverov

Mnoho zákazníkov s nami vyrástlo od zdieľaného hostingu, cez VPS až po vlastný cluster na dedikovanom “železe”. Pozrite si novú ponuku dedikovaných serverov, kompletne vyhradených pre jedného zákazníka. Sú rýchlejšie, spoľahlivejšie a lacnejšie.

30 najlepších DevOps reakcií (GIFy)
devops

30 najlepších DevOps reakcií (GIFy)

Na nejednu situáciu zo života administrátorov a programátorov sa dá nájsť perfektný a výstižný GIF. Milujeme DevOps Reactions a tu je výber našich najobľúbenejších. Isto máte aj vy svojich favoritov, tak sa neváhajte o ne podeliť v komentároch.

Prečo používať HTTPS na bežnom webe
bezpečnosť

Prečo používať HTTPS na bežnom webe

Ak máte jednoduchý statický web, osobný blog či obyčajnú one-page prezentáciu, asi si poviete, že SSL certifikát nie je pre Vás potrebný. HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure), má však mnoho ďalších výhod, ktoré určite stoja za pozornosť.

Najzaujímavejšie slovenské startupy
startupy

Najzaujímavejšie slovenské startupy

Andreja, zakladateľa stránky Startupers, sme sa spýtali na najzaujímavejšie slovenské startupy. Pozrite si zoznam, ku ktorému Andrej jedným dychom dodáva, že skvelých startupov so slušným potenciálom máme na Slovensku určite viac ako 10. Toto je len špička ľadovca.

Hľadáme šikovného kolegu na helpdesk
kariéra

Hľadáme šikovného kolegu na helpdesk

Dobrý plat, kariérny postup, super kolektív, jazykové kurzy, interné vzdelávanie, letné splavy, hackathony, grilovačky, spoločné raňajky a vianočný žúr. Toto všetko a ešte oveľa viac Vám ponúkneme za Vaše komunikačné zručnosti, zodpovednosť a flexibilitu. Dajte nám o sebe vedieť.

Ďakujeme za Vaše hlasy

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.