Prečítajte si viac info v newsletteri.
Máj 2015
Online verzia Archív
Webhosting šitý na mieru online podnikateľom

Webhosting šitý na mieru online podnikateľom

Biznis hosting Vám pomôže v podnikaní na webe. Dostanete viac výkonu a rýchlosti ako na bežnom hostingu, získate profesionálnu optimalizáciu nastavení od našich odborníkov, väčšiu bezpečnosť, bonusy vo forme užitočných nástrojov pre online podnikanie a možnosť rozosielania veľkého množstva e-mailov. Využite jedinečnú možnosť prechodu z Vášho súčasného hostingu na Biznis hosting vo svojom WebAdmine.

Aké kritéria musí spĺňať kvalitný biznis hosting
blog

Aké kritéria musí spĺňať kvalitný biznis hosting

Založiť si vlastný biznis na webe je snom mnohých podnikavcov a kreatívcov. Vybudovať kvalitný biznis web však nie je vôbec jednoduché, preto by ste mu mali venovať dostatok času a pozornosti. Overte si, či spĺňa 6 základných kritérií a vytvorte kvalitný biznis web.

Získajte najštýlovejšie domény .ninja, .ceo, .cool a ďalšie
domény

Uchmatnite si štýlové domény .ninja, .ceo, .cool

Posilnite Váš online image s novou doménou. Reprezentujte vlastnú firmu na webe a získajte doménu lídrov .CEO alebo buďte viditeľnejší s doménou .COACH. Ultra moderná doména .NINJA zasa určite poteší programátorov a dizajnérov. Pozrite si kompletný zoznam nových domén.

Nové bonusy, ktoré pomôžu Vášmu podnikaniu
bonusy

Nové bonusy, ktoré pomôžu Vášmu podnikaniu

Získajte profesionálny grafický software Zoner Photo Studio na 90 dní zadarmo s následnou zľavou 33 % na plnú verziu alebo sa prihláste na vzdelávacie kurzy Pricemania Academy s 15 % zľavou. Využiť môžete aj aplikáciu Taskee na 6 mesiacov zadarmo. Zistite viac o nových bonusoch.

Poďte k nám pracovať a staňte sa skillerom
kariéra

Poďte k nám pracovať a staňte sa skillerom

Náš tím administrátorov opäť narastá, a preto otvárame novú pozíciu na helpdesku. 2nd line tech-support admin vo Websupporte rieši náročné technické požiadavky zákazníkov zamerané na prevádzku, dostupnosť či výkon internetových služieb. Dajte o sebe vedieť.

Menežovanie databáz je dostupné už aj cez API
novinky

Menežovanie databáz je dostupné už aj cez API

Svetlo sveta uzrela beta verzia novej API na manažovanie databáz. Pozrite si všetky funkcie, ku ktorým budete môcť pristupovať prostredníctvom API. Nájdete tu všetko dôležité, čo ocení každý hostingový „kutil”. Skvelou správou je, že pripravujeme ďalšie API na správu FTP, mailov atď.

CAN YOU BELIEVE THIS GYU? :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.