Prečítajte si viac info v newsletteri.
Máj 2014
Online verzia Archív
Nový produkt - The Hosting

Predstavili sme najslobodnejší webhosting

Nemáte radi obmedzenia? Ani my! Preto sme spojili to najlepšie z našich doterajších hostingov a vytvorili úplne nový The Hosting . Je len na Vás, aký veľký priestor si vyberiete a koľko e-mailových schránok, databáz alebo webov ho bude využívať. Dokonca ani počet domén, ktoré si k svojmu The Hosting pripojíte, nie je limitovaný. Užite si ten najslobodnejší a najférovejší prístup k hostingu. Vaše dáta ho budú milovať.

Ako vznikal The Hosting
blog

Ako vznikal The Hosting

Nahliadnite za oponu vzniku nového produktu The Hosting. Pracovali sme na ňom ostatných pár mesiacov a výsledky na seba nenechali dlho čakať. The Hosting je jednoduchší, škálovateľnejší a férovejší. Čo nás viedlo k takejto radikálnej zmene? Čo sme sa pri tom naučili a čo nás ešte čaká? O tom všetkom sa dočítate v tomto blogposte.

Pozrite si fotky z datacentra
fotky

Pozrite si fotky z datacentra

Pri nedávnej návšteve dátového centra sme urobili zopár snímkov našich priestorov. V modernom datacentre kategórie Tier III si prenajímame 6 rackov. Nachádza sa kúsok za Bratislavou, na mieste mimo záplavových zón, diaľníc, železníc, nebezpečných fabrík a podobne. Nahliadnite do sterilných a mrazivých priestorov výkonných serverov a blikajúcich lediek.

Hľadáme šikovného admina
kariéra

Hľadáme šikovného admina

Máte radi svoju prácu? Ste hrdým adminom? Rádi sa staráte o webové stránky, dostupnosť služieb, migrácie zákazníkov, zálohovanie, či restorovanie dát a podobne? Čaká tu na Vás práca na backendových systémoch bežiacich na technológiách Linux, Solaris, Apache, PHP, MySQL, OpenStack. Pošlite nám Váš životopis, alebo vlastné portfólio. Dajte o sebe vedieť.

Zrýchlite načítanie vašej webky
tip

Zrýchlite načítanie vašej webky

Na strane našich serverov sme umožnili využívanie vyrovnávacej pamäte (cache). Vyrovnávacia pamät má pozitívny vplyv na odozvu webu. Prejdite si tento návod a naspeedujte svoju stránku. Ak potrebujete vidieť zmeny ihneď v produkcii, je možné cache dočasne vypnúť priamo v administrácii hostingu. Zmeny sa prejavia do 10-15 minút po vyprázdnení cache.

Sme partnerom TEDx Bratislava
podporujeme

Sme partnerom TEDx Bratislava

5. júla sa v Bratislave už po štrvtýkrát uskutoční lokálna verzia celosvetovo známej konferencie TED. TEDxBratislava je nezávislá konferencia pod licenciou TED, ktorá sa koná v priestoroch Slovenského národného divadla v Bratislave. Po 4.krát patríme medzi partnerov tejto skvelej konferencie. Registrácia sa začala, tak neváhajte, lebo lístky sa rýchlo míňajú. Vidíme sa.

KAŠLITE NA BALÍČKY. JE LEN JEDEN HOSTING.

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.