Prečítajte si viac info v newsletteri.
Apríl 2017
Online verzia Archív
Chráňte blízkych pred nedôveryhodným obsahom

Chráňte blízkych pred nedôveryhodným obsahom

Záleží nám na zdravom online priestore. Aj preto sme sa rozhodli podporiť iniciatívu konspiratori.sk a vytvorili sme rozšírenie do webového prehliadača s názvom Bullshit Detector. Práve Vy, skúsení používatelia internetu, ktorí si dokážu overovať fakty a nepodliehajú tendenčným a konšpiračným teóriam, chráňte Vašich najbližších a nainštalujte im rozšírenie. Budúcnosť sa Vám poďakuje.

Zmena držiteľa .SK domény
domény

Zmena držiteľa .SK domény

Ako sme už avízovali, s novými pravidlami registrácie .SK domény prichádza aj zákaz proxy držby domén pre registrátorov. V priebehu najbližších týždňov budeme preto meniť držiteľov domén na samotných klientov. Aktualizujte si údaje prostredníctvom formulára priamo vo WebAdmine.

Stane sa SUPPORT knihou roka?
kniha

Zahlasujte za knihu roka

Po tom, čo sa kniha SUPPORT stala jedným z bestsellerov posledných mesiacov, bola nominovaná aj na knihu roka. A teraz potrebujeme opäť raz Vašu pomoc. Zahlasujte za knihu SUPPORT a zabojujte o výhru 150€. Vďaka za každý hlas.

Serverové riešenia pre náročných
case study

Serverové riešenia pre náročných

S radosťou sme prijali výzvu nášho dlhoročného zákazníka, spoločnosť Cloud-IT, ktorá potrebovala komplexné serverové riešenie pre chod aplikácie, ktorej počet užívateľov po celom svete neustále rastie. Pozrite si prípadovú štúdiu a nechajte sa inšpirovať.

ReactiveConf sa vracia do Bratislavy
akcia

ReactiveConf sa vracia do Bratislavy

Kde sa môžete dozvedieť všetko o moderných webových technológiách? Jeden z najväčších eventov Európy sa vracia do Bratislavy! Tento rok tu stretnete vývojárske špičky z firiem ako Google, či LinkedIn. Len do konca apríla máte možnosť získať lístok za skvelých 299€.

Linux administrátor na muške
kariéra

Linux administrátor na muške

Chcel by si mať pod palcom stovky TB dát, tisíce výpočtových jadier a sieť, kde tečú dáta aj po 40GBit/s linkách? Práca na pozícií Linux administrátor prehĺbi tvoje znalosti o OS Linux, architektúre veľkých riešení a správe systémov, kde beží viac ako 100 000 domén.

Keď testujete prototyp ...

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.