Prečítajte si viac info v newsletteri.
Apríl 2016
Online verzia Archív
5 noviniek, ktoré zlepšujú dostupnosť služieb

5 noviniek, ktoré zlepšujú dostupnosť služieb

Sľúbili sme, že Vás budeme pravidelne informovať o jednotlivých krokoch, ktoré vedú k zlepšovaniu kvality služieb. Dnes Vám prinášame ďalší blogpost o tom, ako pokračujú práce na zlepšovaní dostupnosti hostingových služieb.

Podporujeme viac ako 1000 skvelých projektov
freeweb

Podporujeme viac ako 1000 skvelých projektov

Už niekoľko rokov podporujeme poctivé neziskovky, talentovaných umelcov, začínajúcich online podnikateľov s výnimočnými nápadmi, či nadšených blogerov. Ak máte zaujímavý nápad, neváhajte a ozvite sa nám, dáme Vám priestor na realizáciu.

Ako preraziť v “handmade” podnikaní
blog

Ako preraziť v “handmade” podnikaní

Jej podnikanie začalo ako záľuba. Dnes sú jej venčeky a kvetinové ozdoby mimoriadne obľúbené nielen na Slovensku, ale aj vo svete. Michaela nám porozprávala o svojej značke Magaela a o podnikaní s ručnou výrobou. Prečítajte si mimoriadne úspešný blogpost.

Webová konzola Vám uľahčí prácu s hostingom
konzola

Webová konzola uľahčí prácu s hostingom

Čoraz viac používateľov zdieľaného hostingu potrebuje pokročilé nástroje na správu alebo vývoj vlastného webu. Webový shell prináša majiteľom bežných hostingov možnosť pokročilej správy prostredníctvom plnohodnotnej linuxovej konzoly.

Zmena e-mailových filtrov
novinka

Zmena e-mailových filtrov

V novom rozhraní WebAdminu už viac nenájdete možnosť nastaviť antispamové a rôzne iné e-mailové filtre. Táto možnosť samozrejme nezanikla, no rozhodli sme sa vám ju priniesť v rámci najnovšej verzie WebMailu, ktorú nájdete na stránke posta.websupport.sk.

Sme partnerom Innovation Hackathon-u
tip

Sme partnerom Innovation Hackathon-u

Je nám cťou byť odborným garantom Innovation Hack-u. Čakajú na Vás 4 výzvy, 48 hodín plných hackingu, case-studies a možnosť svojimi inovatívnymi nápadmi a riešeniami zabojovať o super ceny. Neváhajte a poďte do toho s nami.

Už sa pripravujete na letné festivaly? :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.