Prečítajte si viac info v newsletteri.
Apríl 2015
Online verzia Archív
Nový, rýchly a bezpečný hosting pre WordPress

Nový, rýchly a bezpečný hosting pre WordPress

Sme presvedčení, že máte na práci lepšie veci ako inštalovať, nastavovať, zálohovať a optimalizovať webhosting pre WordPress. Radi sa o tieto technické záležitosti postaráme my, aby ste sa mohli venovať tomu, čo je pre Vás skutočne dôležité. Spustite Váš nový web na optimalizovanom WordPress hostingu.

Vytvorili sme najrýchlejší WordPress hosting?
blog

Vytvorili sme najrýchlejší WordPress hosting?

Vieme, že rýchlosť a dostupnosť sú kľúčové vlastnosti hostingu. Preto sme pripravili špeciálne upravenú inštaláciu WordPressu so super rozšíreniami, v kombinácii s úpravami php, mariadb a ukladaním na SSD na serverovej strane. Viac informácií nájdete na našom blogu.

Chceme byť jednotkou aj v Maďarsku
akvizícia

Chceme byť jednotkou aj v Maďarsku

Po viac ako roku práce a dlhých vyjednávaniach, môžeme konečne oznámiť ďalšiu úspešnú akvizíciu. Tentokrát maďarskej hostingovky Gyümölcstárhely. Podarilo sa nám nájsť firmu podobnú WebSupportu, spred niekoľkých rokov a chceme zopakovať úspešný príbeh aj v Maďarsku.

Ako na bezpečné heslá v PHP
blog

Ako na bezpečné heslá v PHP

Prihlasujú sa na Vašej stránke používatelia pomocou hesla? Ak áno, rátajte s tým, že väčšina ľudí používa jednoduché a pre nich ľahko zapamätateľné heslá. Preto na Vás padá vysoká zodpovednosť, tieto heslá čo najlepšie ochrániť. Ako teda na bezpečné heslá v PHP? Čítajte na našom blogu.

Aktiv.io s bonusom 156€
bonusy

Aktiv.io s bonusom 156€

Máte vlastnú firmu? Pamätáte si, o čom ste sa rozprávali s klientom pred 3 týždňami? Aktiv.io si to bude pamätať za Vás. Aktivujte si CRM systém a získate kredit 156€ na 6 mesiacov pre 2 používateľov alebo na 4 mesiace pre 3 používateľov.

Problém s aktualizáciu vo Wordpress
tip

Problém s aktualizáciu vo Wordpress

V niektorých aktuálnych verziách Wordpressu dochádza ku konfliktu s modulom vyrovnávacej pamäte - Xcache, čo častokrát končí zlyhaním aktualizácie, resp. korektným nezmazaním modulu. Prečítajte si návod, ako tento problém vyriešiť.

ZAŽITE TEN POCIT ZO SUPER RÝCHLEHO HOSTINGU

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.