Prečítajte si viac info v newsletteri.
Apríl 2014
Online verzia Archív
7 dôvodov, prečo si kúpiť .eu doménu

7 dôvodov, prečo si kúpiť .eu doménu

Sme presvedčení, že kúpa .eu domény je výbornou investíciou - napríklad pre mladé firmy, ktoré chcú preraziť aj na európskom trhu. Aby ste sa vedeli ľahšie rozhodnúť, spísali sme pre Vás niekoľko výhod, prečo je výhodné mať vlastnú .eu doménu. Využite poslednú šancu a kúpte si do konca mája svoju .eu doménu za zvýhodnenú cenu.

Ako (ne)zabíjať čas na internete
blog

Ako (ne)zabíjať čas na internete

Nezabíjajte čas na internete! Pripravili sme pre Vás nový bohatý blogpost s odkazmi na skvelý videoobsah. Nájdete tu inšpiráciu v zaujímavých prednáškach, videorozhovoroch či veľkých konferenciách. Veríme, že Vás budú inšpirovať a dúfame, že Vám dodajú chuť do práce a života.

Chystáme niečo nové
novinky

Chystáme niečo nové

Internet je úžasné miesto pre podnikavých a kreatívnych ľudí, ktorí si zaslúžia maximálnu podporu. Už tento mesiac Vám predstavíme novinku v našom portfóliu. Pracovali sme na nej niekoľko mesiacov a nakombinovali sme v nej to najlepšie z našich doterajších hostingov. Sledujte nás.

Ako vznikajú nové ilustrácie
bonus

Ako vznikajú nové ilustrácie

Máme radi precíznu a dobre odvedenú prácu. Preto s veľkou radosťou zdieľame takú drobnosť, akou je výroba ilustrácií na veľkonočnú akciu v podaní mladého ilustrátora Martina Adamka. Pozrite si, ako vznikali veľkonočné postavičky Octozajka, zmaľovaného R2 D2 a kohúta hackera.

Hľadáme šikovných kóderov
kariéra

Hľadáme šikovných kóderov

Každoročne u nás vznikajú nové projekty, produkty a služby, ktoré potrebujú aj stabilnú developerskú podporu. Pracujeme na vlastných interných veciach, startupoch, aby sme čo najviac vylepšili a zmodernizovali naše služby. Aktuálne hľadáme frontend aj backend developera.

Copa Trubana 2014 (fotky)
párty

Copa Trubana 2014 (fotky)

Rovnako ako hosting a domény k WebSupportu neodmysliteľne patria aj párty a grilovačky. Koncom apríla sme usporiadali interný stolnofutbalový turnaj, kam sme si pozvali aj dve mužstvá, ktoré sme vybrali spomedzi záujemcov. Takto si predstavujeme začiatok grilovacej sezóny.

NETAJÍME TO, EU DOMÉNY SÚ NA ROZTRHANIE

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.