Prečítajte si viac info v newsletteri.
Marec 2017
Online verzia Archív
Zmena držiteľa .sk domény

Zmena držiteľa .sk domény

Ako sme už avízovali na našom blogu, s novými pravidlami registrácie .SK domény od SK-NICu prichádza aj zákaz proxy držby domén pre registrátorov. V priebehu najbližších týždňov budeme preto meniť držiteľov domén na samotných klientov. Aktualizujte si údaje prostredníctvom formulára priamo vo WebAdmine.

Najpredávanejšie domény
domény

Najpredávanejšie domény

Nové TLD domény “idú na dračku” aj na Slovensku. Ak chcete zaujať svojich návštevníkov alebo zákazníkov, získajte pre svoj projekt niektorú z kreatívnych domén ako .online, .shop, .blog či .xyz. Inšpirujte sa stránkami, ktoré najlepšie využívajú nové TLD.

Prečo je práca na SUPPORTe výnimočná?
support

Prečo je práca na SUPPORTe výnimočná?

Je zaujímavé počúvať príbehy kolegov na SUPPORTe. Ten Jakubov začal popri štúdiu, kde sa venoval grafike, webdizajnu a jednoduchému programovaniu v HTML a CSS. Dnes preňho tento job znamená nielen prácu, ale najmä prostredie, kde dostáva priestor realizovať svoje nápady.

Viac ako 6 hodín podcastov
podcasty

Viac ako 6 hodín podcastov

Pravidelne pre Vás organizujeme vzdelávacie eventy v našich priestoroch. Objavili sa na nich napríklad Andrej Kiska ml., Jána Suchal alebo Sajfa. Minulý rok sme tiež natočili 5-dielnu sériu rozhovorov “Rady skúsených”. Vypočujte si ich podcastovú verziu.

Čo má spoločné Kapuš, WebSupport a SpaceX?
event

Čo má spoločné Kapuš, WebSupport a SpaceX?

Jakub Kapuš bol šéfom projektu Vesmírny program, ktorý vypustil v spolupráci s WebSupportom v roku 2012 stratosférický balón do blízkeho vesmíru, odkiaľ bolo možné si zaregistrovať .sk doménu. Pozrite si celý záznam z nedávneho rozhovoru v našich priestoroch.

Manifest produktívnej práce
produktivita

Manifest produktívnej práce

Pokrok technológií nám prináša možnosť byť stále pripojený, byť informovaný o všetkom akonáhle sa to stane, byť každú chvíľu zastihnuteľný ostatnými. No ak chcete na niečom intenzívne pracovať, celkom vám to dokáže rušiť Vaše sústredenie. Prečítajte si, ako sa s tým vysporiadal náš kolega Tomáš.

LOL

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.