Prečítajte si viac info v newsletteri.
Marec 2015
Online verzia Archív
Zažiarte s novou doménou

Nové domény, ktoré Vás predajú

Konečne sú tu nové domény pre Vaše podnikanie, projekty a osobné stránky. Ich veľkou výhodou je, že sú viditeľnejšie, zapamätateľnejšie a je ich ešte veľa voľných. A čo tá Vaša? Ak vlastníte webku, ktorá sa venuje jedlu, či iným gastro oblastiam, alebo úplne naopak, makáte ako ITčkár na online projekte, nové domény sú práve pre Vás.

.bar .pizza .pub .bio .club .beer .farm .menu .market .io .click .codes .digital .systems .graphics .vision .wiki .tools .space .community

Ak si zaregistrujete novú doménu a naďalej budete chcieť používať svoju aktuálnu doménu, objednajte si službu presmerovanie s 50% zľavou. Stačí, ak v objednávke na našom webe vložíte tento kupón LPHQSYSC34 do políčka "Chcem využiť kupón". Zľava platí do 30.apríla 2015.

Ako robiť marketing, keď nemáte peniaze
blog

Ako robiť marketing, keď nemáte peniaze

Väčšina marketérov začína s tvorbou content stratégie, growth hackingu a všetkými ostatnými buzzwordami. Nie vždy je však toto potrebné. V marketingu sa jednoducho potrebujete dostať tam, kde je vaša cieľovka. Pozrite si tipy od Michala Trubana, ako robiť kvalitný marketing bez peňazí.

5 dôvodov prečo investovať do .com domény
domény

5 dôvodov prečo investovať do .com domény

Nájsť kvalitnú .com doménu je čoraz náročnejšia úloha. Investovať však do značky, ktorá bude mať názov s dostupnou .com doménou by ste rozhodne mali. Presvedčí Vás o tom aj Mirka Pastierová z Big Name Theory, ktorá sa na našom blogu podelila o svoje odborné postrehy.

Neskoro večer s Michalom Trubanom
talkshow

Neskoro večer s Michalom Trubanom

Mišo prijal pozvanie do talkshow Neskoro večer s Petrom Marcinom. Porozprával niečo o triatlone, o mega festivale Burning Man, o doménach, ale aj o WebSupporte. Mimochodom, skúste uhádnuť, či si Martin Dejdar zaregistroval u nás doménu. Pozrite si celý záznam a zabavte sa.

Najhoršie svetové domény všetkých čias
blog

Najhoršie svetové domény všetkých čias

Čisto teoreticky, výber názvu domény je úplne jednoduchá záležitosť. Mala by byť prinajlepšom totožná s názvom projektu, krátka a zapamätateľná. V prípade výskytu viac ako jedného slova v doméne sa však z času na čas začínajú diať divné veci. Prečítajte si viac na našom blogu.

Presun služby na iného užívateľa
tip

Presun služby na iného užívateľa

Potrebujete presunúť služby na iného užívateľa? Nikdy to nebolo jednoduchšie. Zmena vlastníka služieb umožňuje užívateľovi kompletne previesť objednanú službu na iného užívateľa. Po presune na ňu pôvodný majiteľ stráca akýkoľvek dosah. Pozrite si návod, ako na to.

NOVÝ OVEROVAČ DOMÉN V HLAVNEJ A VEDĽAJŠEJ ÚLOHE :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.