Prečítajte si viac info v newsletteri.
Marec 2014
Online verzia Archív
Vyskúšajte nové virtuálne servery

Vyskúšajte nové virtuálne servery

Nestačí Vám už bežný hosting a obzeráte sa po niečom lepšom? Vyskúšajte silu našich virtuálnych serverov, ktoré majú po novom zdvihnutý výkon a vylepšené admin rozhranie. Znížili sme ceny, zvýšili výkon a pri objednávke virtuálneho servera na 1 rok ponúkame dokonca 10% zľavu.

Neustále zlepšujeme VPS
blog

Neustále zlepšujeme VPS

O tom, že virtuálne servery prešli za ostatné mesiace veľkými zmenami, Vás presvedčí aj Pajkusov blogpost. Takže čo máme ešte nové? Všetko. Konečne sme vyriešili spravovaciu vrstvu nad virtuálnymi strojmi, stali sme sa neplánovane preborníkmi na OpenStack a CFEngine a všetku tú robotu okolo virtuálnych mašín sme zmenili na klikačku.

Naše prvé kancelárie
história

Naše prvé kancelárie

V rámci tematických firemných raňajok sme nedávno oprášili digitálny album s fotkami z našej histórie a starých kancelárií. Ide o snímky staré 5-7 rokov. No a keďže fakt stoja za to, rozhodli sme sa o ne podeliť aj s vami. Prvá časť sa venuje počiatkom firmy, keď sme ešte pracovali z internátu v Mlynskej doline. Potom už nasledujú fotky z našich prvých dvoch kancelárií.

Akcia na .eu domény pokračuje
akcia

Akcia na .eu domény pokračuje

Pre veľký úspech pokračujeme s akciou na .eu doménu aj v apríli. Naďalej ju môžete získať za super cenu 1,50€. Na rozdiel od bežných a zaužívaných domén máte veľkú možnosť, že práve Vaša .eu doména bude voľná. Preto neváhajte dlho a využite túto špeciálnu akciu.

Bezpečnosť pri sťahovaní pošty
tip

Bezpečnosť pri sťahovaní pošty

Z dôvodu vyššej bezpečnosti sme na našich serveroch zriadili možnosť zapnutia GeoIP ochrany aj pre IMAP/POP3 server. Táto ochrana povoľuje prístup do mailboxu a čítanie e-mailov len z krajín, ktoré si sami zvolíte v rámci nastavení servera. Štandardne je táto funkcionalita vypnutá, zapnúť ju je možné priamo vo WebAdmine.

WordCamp Slovensko
doporučujeme

WordCamp Slovensko

WordCamp Slovensko je jednou z mnohých WordCamp konferencií, ktoré sa konajú každoročne po celom svete. Všetky majú jedno spoločné: informujú o novinkách a trendoch, pomáhajú s problémami pri používaní WordPressu a rozširovaní povedomia o tomto obľúbenom redakčnom systéme.

ROZTOČTE SVOJ BIZNIS S .EU DOMÉNOU :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.