Prečítajte si viac info v newsletteri.
Február 2017
Online verzia Archív
Vyššie predaje vďaka EV certifikátu?

Vyššie predaje vďaka EV certifikátu?

Môže to síce znieť ako drobnosť, no v dnešnej dobe je dôvera návštevníkov vzácna komodita. EV certifikáty zvýrazňujú všetky adresy v prehliadačoch výrazne zelenou farbou a zobrazujú ich spolu s názvom firmy. Sú dokonca štúdie, ktoré kvantifikovali vplyv EV certifikátu na zvýšenie dôvery a pravdepodobnosti nákupu.

Staň sa súčasťou SUPPORT tímu
kariéra

Zháňame šikovných ľudí do SUPPORT tímu

Ako sa vymakať, dostať sa k vysnívanej pozícii alebo zamestnávateľovi ako Google či Facebook? Niekoľko našich kolegov prezradilo, čo stálo za ich úspechom. Ak máte v okolí podobné talenty, dajte nám o nich vedieť, alebo im pošlite odkaz na video.

8 mýtov o zákazníckej podpore
blog

8 mýtov o zákazníckej podpore

Customer support, helpdesk, podpora, customer care. Názvy, ktoré vyvolávajú rôzne predstavy a mýty o tom, čo to vlastne naozaj je. Niektoré z nich sú nielen mylné, ale často aj úplne mimo realitu. V našom blogposte sme sa pozreli na niektoré z nich a uviedli sme veci na pravú mieru.

Ako posilniť používateľský zážitok
responzívny web

Ako posilniť používateľský zážitok

I keď je responzívny dizajn stránok v kurze už niekoľko rokov, mnohým firmám a jednotlivcom sa ešte stále nepodarilo presedlať svoje stránky s rokom 200x v pätičke do modernej podoby. To je škoda, pretože stránka optimalizovaná pre rôzne zariadenia ponúka množstvo výhod.

Najkurióznejšie hodnotenia zákazníkov
support

Najkurióznejšie hodnotenia zákazníkov

„Nič prosim nemeňte, všetko je super. Keby tá kočka, čo mi pomohla, bola aj pekná, hneď sa žením. Ak by ma chcela, lebo nerozumiem IT…” Aj takéto mega reakcie dostávame na SUPPORTe a bola by škoda, nepodeliť sa o tie najlepšie. Prečítajte si náš nový blogpost.

Aké su trendy WordPress témy 2017
wordpress

Aké sú trendy WordPress témy 2017

V roku 2017 musí váš web spĺňať minimálne jednu podmienku. Musí byť responzívny. Vybrali sme preto pre vás tie najkrajšie responzívne témy pre WordPress, ktoré si navyše môžete stiahnuť úplne zadarmo. Tak, čo to bude? Magazín, blog, biznis web alebo portfólio?

Doviiiiii

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.