Prečítajte si viac info v newsletteri.
Február 2016
Online verzia Archív
3 najdôležitejšie priority na rok 2016

3 najdôležitejšie priority na rok 2016

Šesť mesiacov tvrdého súboja s nespratnými servermi je viac-menej za nami. Podarilo sa nám stabilizovať hostingové služby, nasadiť dôležité novinky (Let’s Encrypt, HTTP/2, PHP7,…) a pripraviť si pôdu na vylepšovanie. Firme sa darí, no s rastom prichádzajú samozrejme nové výzvy. Stanovili sme si preto 3 dôležité priority, ktorých sa v tomto roku budeme držať.

Let’s Encrypt: SSL certifikát zadarmo
novinka

Let’s Encrypt: SSL certifikát zadarmo

Nasadenie podpory Let’s Encrypt. nebolo triviálnou záležitosťou. Museli sme vytvoriť škálovateľný a spoľahlivý nástroj, ktorý sa stará o automatizovanie celého procesu. Do niekoľkých týždňov od začiatku beta-testov bude táto možnosť prístupná každému klientovi.

Vyskúšajte najkrajšie WordPress šablóny
tip

Vyskúšajte najkrajšie WordPress šablóny

Na webe sa povaľuje obrovské množstvo šablón, ktoré ponúkajú developeri zadarmo pre voľné používanie, prípadne demo a trial verzie. My sme pre Vás aktualizovali článok o WordPressových šablónach, ktoré stoja za vyskúšanie.

Stiahnite si krásne fotografie zadarmo
obrázky

Stiahnite si krásne fotografie zadarmo

Slovenským firemným webom ešte stále kraľujú fotky nadšených ľudí tlieskajúcich na poradách, tzv. “štokové” obrázky. A teraz si predstavte, že svojmu webu dožičíte. trochu viac emócie a ani za to nebudete musieť zaplatiť. Wow!

Ako si zadarmo vyklikať pútavú prezentáciu
blog

Ako si zadarmo vyklikať pútavú prezentáciu

S prezentáciami sa stretávame v škole, práci, na konferenciách či kvízoch v bare. V nasledujúcich riadkoch nájdete rady, vďaka ktorým zmeníte svoje všedné slajdy na pútavé prezentácie, na ktoré vaši diváci nezabudnú hneď pri východe z miestnosti.

DÔLEŽITÉ: Od 1.5.2016 ukončíme podporu PHP 4.4
oznam

DÔLEŽITÉ: 1.5.2016 ukončíme podporu PHP 4.4

Ak beží Vaša stránka na PHP4.4, prosíme Vás, aby ste si upravili stránku na podporovanú verziu PHP 5.6 a zabezpečili tak jej správnu funkčnosť, prípadne sa obrátili na svojho správcu, alebo tvorcu webovej stránky. Od 1.5.2016 ukončíme podporu PHP 4.4.

Súdny deň sa blíži ;)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.