Prečítajte si viac info v newsletteri.
Február 2015
Online verzia Archív
17 pomocníkov pre vaše podnikanie

17 pomocníkov pre vaše podnikanie

Už niekoľko rokov Vám a Vašim klientom ponúkame množstvo užitočných nástrojov, ktoré uľahčujú podnikateľský život. Aktuálne sme pridali ďalšie 2 čerstvé bonusy. Prvým je Aktiv.io - CRM systém s grátis kreditom 156€. Druhým užitočným bonusom je Live Agent - ticketovací systém a Live Chat na 6 mesiacov zadarmo. Pozrite si zoznam všetkých dostupných služieb, ktoré Vám uľahčia podnikanie.

Vyskúšajte nový overovač domén
novinka

Vyskúšajte nový overovač domén

Pred pár dňami sme spustili nový, komplexný overovač domén. Pomôže Vám objavovať množstvo zaujímavých biznisových, kreatívnych a osobných domén. Vyskúšajte si, či je Vaša doména ešte stále voľná. Ak áno, dlho neváhajte s registráciou. Môže sa totiž stať, že Vám ju vyfúkne niekto iný.

Nasadili sme novú verziu PHP 5.6
upgrade

Nasadili sme novú verziu PHP 5.6

Udržovaním najaktuálnejšej verzie PHP viete zefektívniť chod Vašej webstránky a poskytnúť priestor pre nové funkcie. Preto sme nasadili novú verziu PHP 5.6. Pohodlný prechod na vyššiu verziu si nastavíte vo svojom WebAdmine podľa tohoto návodu.

Využite možnosť SMS notifikácie
novinka

Využite možnosť SMS notifikácie

Zabúdate často svoje prístupové heslo/login/e-mail do WebAdminu? Aktualizujte, alebo zadajte svoje nové telefónne číslo vo svojom profile. Pri opätovnom zabudnutí hesla/loginu/e-mailu Vám vygenerujeme nové a zašleme notifikačnú SMS s novými údajmi.

Predaj domén v internetovom praveku
blog

Predaj domén v internetovom praveku

Steve Jobs opustil Apple v roku 1985 a doména apple.com bola zaregistrovaná až 19. februára 1987. Bolo to v čase, keď už Steve rozbiehal svoj biznis v NeXT Computers a Pixar. Pýtate sa teda, koľko zaplatil za doménu apple.com?

Ochranný limit odoslaných mailov
tip

Ochranný limit odoslaných mailov

Z dôvodu ochrany e-mailových schránok pred zneužitím hackermi na posielanie spam-u sme zaviedli limit na odosielanie e-mailov. Ak potrebujete odosielať viac legitímnych e-mailov, radi Vám ochranný limit navýšime. Viac sa dočítate v tomto článku.

NO COMMENT :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.