Prečítajte si viac info v newsletteri.
Január 2016
Online verzia Archív
Čo sa podarilo v roku 2015?

Čo sa podarilo v roku 2015?

Rok 2015 bol neskutočne náročný a plný zmien. Nový CEO, nový CTO, nové produkty, stovky kreatívnych domén, mega ospevované PHP7. Firma narástla až o 29,9% a získali sme 17 072 nových klientov. Občas sme si však aj zavarili zbytočnými chybami, ktoré nás stáli nejeden šedivý vlas.

Nové a výrazne rýchlejšie PHP7
novinka

Nové a výrazne rýchlejšie PHP7

Novinku sa nám podarilo nasadiť už na druhý deň po oficiálnom uvedení. Okrem toho sa nám podarilo prispieť k oficiálnemu release-u vlastným modulom, ktorý bol zaradený do podporovaných rozšírení.Prečítajte si viac.

Rýchlejšie a bezpečnejšie HTTP/2
novinka

Rýchlejšie a bezpečnejšie HTTP/2

Super správa pre všetkých zákazníkov. Väčšina stránok na zdieľanom hostingu s SSL certifikátom je už niekoľko dní dostupná cez nový protokol HTTP/2. Novinka sľubuje väčšiu rýchlosť a bezpečnosť.Prečítajte si viac.

Vyskúšajte Let’s Encrypt
novinka

Vyskúšajte Let’s Encrypt

Spustili sme "betatest" pre Let’s Encrypt. Ak si chcete túto dlho očakávanú novinku vyskúšať, prihláste sa v tomto dotazníku. Následne Vám v admine zapneme nový manažment SSL. Zatiaľ bežíme v “beta” móde.

Získajte doménu .tech
akcia

Získajte doménu .tech

Zlacnili sme jednu z najzaujímavejších domén pre technologických nadšencov. Cenu .tech domény sme skresali až o 80%. Získať ju môžete len do polnoci 29. januára, za neodolateľných 7,99 €. Overte si tú svoju.

Hľadáme PHP developera
kariéra

Hľadáme PHP developera

Hľadáme junior a senior PHP developera, ktorý nám pomôže s vývojom nových produktov, v zlepšovaní existujúceho admin rozhrania a interných nástrojov. Poď s nami pracovať do Mlynskej Doliny. Potrebujeme ťa.

Startupový developer a traja korporátnici :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.