Prečítajte si viac info v newsletteri.
Január 2015
Online verzia Archív
Vyhrajte bezplatný hosting do roku 2050

Vyhrajte bezplatný hosting do roku 2050

Nemáme radi dotazníky. Nikto ich nemá rád. Avšak v rámci neustáleho zlepšovania služieb a produktov sa javia ako najlepší nástroj. Aj nám v minulosti mnohokrát objasnili, aké sú Vaše reálne potreby. Pomôžte nám tvoriť krajšie veci a kvalitné služby. Nebude Vás to stáť viac, ako 5 minút a navyše jeden z Vás môže získať bezplatný hosting až do roku 2050. Víťaza vyhlásime na našom facebooku 10. februára.

Zbrojíme v súboji so spamom II
spam

Zbrojíme v súboji so spamom II

Boj proti spamerom je boj muža proti mužovi.Prečítajte si blogpost, ktorý je pokračovaním rok starého článku. Za posledných 12 mesiacov sme sa riadne posunuli a neskromne si myslíme, že málokto na Slovensku robí tak veľa v boji proti spamom, ako my.

Ako vytvoriť úprimnú online kampaň
blog

Ako vytvoriť úprimnú online kampaň

Marketingová kampaň sa dá zrealizovať rôznymi spôsobmi. Napríklad heroickým výkrikom na sociálnych sieťach, ďakovným newsletterom, zľavami s baťovskými cenami, alebo suchou správou v médiach. My sme to urobili po svojom. Prečítajte si viac.

Video z vianočnej NeonParty
video

Video z vianočnej NeonPárty

Tento rok sme zahalili legendárnu vianočnú párty do tajomného neónového svetla, živých vizualizácií nočného mesta a svietiacich drinkov. A bolo to mega! Ak ste sa na párty roka nedostali, pozrite si video, ako to vyzerá na správnej ITčkárskej žúrke. Vidíme sa už v decembri 2015.

5 trikov, ktoré sa naučíte za 5 minút
triky

5 trikov, ktoré sa naučíte za 5 minút

Virtuálna realita je skvelá v tom, že sa jedným kliknutím môžete vrátiť do minulosti a napraviť zlý krok. Tieto užitočné "zlepšováky" šetria Váš čas a možno Vám niekedy zachránia vlastnú povesť. Prečítajte si blogpost o jednoduchých “hackoch”, ktoré Vám pomôžu v každodennej realite.

Aktualizujte si telefónne číslo
tip

Aktualizujte si telefónne číslo

Ak často zabúdate svoje heslo/login/e-mail do nášho WebAdminu, aktualizujte, alebo zadajte svoje telefónne číslo vo svojom profile. Pripravujeme užitočnú funkcionalitu, ktorá Vám pri opätovnom zabudnutí vygeneruje nové heslo/login/e-mail. Okrem e-mailu Vám teda zašleme aj notifikačnú SMS s novými údajmi.

HOVORÍTE, ŽE STE SI TOHO NALOŽILI PRIVEĽA? HMMM... :)

Vtip od Riša
helpdesk@websupport.sk popis +421 2 20 60 80 80
WebSupport Newsletter posielame našim klientom raz mesačne.
Ak si ho neželáte dostávať, môžete sa odhlásiť.